Bu da çok önemli değil öngörülmüş 24 72 saat 29 unda alan
TEK TRADE
TAM 125 PUAN CEPTE,
YOGİ BAĞIRSADA ÇAĞIRSADA.
Jelibon.
Bu da çok önemli değil öngörülmüş 24 72 saat 29 unda alan
TEK TRADE
TAM 125 PUAN CEPTE,
YOGİ BAĞIRSADA ÇAĞIRSADA.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
YOGİ,
BU HAFTA TEPE YAPARSAN ALTIN GÜMÜŞTE sonra ARAYA DİBİN YÜKSELEN GELİRSE O ZAMAN NE OLUR BİLİYORMUSUN?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
c ile d arasının a yukarısı
9 72 saatlerde yerini b düşüşe bırakacak ve b düşüş alım fırsatı olacaktır c yukarı için.
Jelibon.
Sıpadada
6 ocağın geçilmesi
bir sonraki tarihler
12-13 ve 17 yi ön plana çıkarır.
YOGİ BAĞIRSA ÇAĞIRSA BAĞIRDI DİYE DÜŞMEZ.
TARİH DOLUNCA DÜŞER.
YOGİ 6 SINI GEÇİRMESE YAKALAMIŞTI FIRSATI, GEÇİRİNCE MIÇTI.
jELİBON.
Haydi iyi geceler.
Jelibon.
Bu stad olayı 50 yıllık 2B olayı.
Fark yok.
Devletin en önemli görevi nedir?
Vatandaşına barınma hakkı vermek.
Bu devlet 50 yıl barınanlara çözüm olamadı.
50 yıl sonra 2b yi iktidar cumhurbaşkanı aynı yerden olması en azından bu 50 yıllık sorunu çözmesi
TAKDİRE ŞAYANDIR.
2 B asla para meselesi değildir.
2 B çözümün ADIDIR.
Ayrıca,
2 b den para falan da toplanamaz, bir takım %10 luk arazilerden para toplanır, kalan %90 zaten köylü yada gecekonducudur ve bu parayı ödemez, ödeyemez daha doğrusu.
2 b ler bırakın parayı bedava verilmelidir.
Parayla vermeye kalkarsan umulan para elbette toplanamayacaktır.
Peki 50 yıldır orada ekip biçen Ahmet ağanın hakkını bu parayı ödeyemezse ne yapacaksın diye sorarlar adama.
2b de para hikayedir.
Jelibon.
Bunu bir nevi çözmeye çalışan hükemetten
asıl çözmesi gereken bir başka konuda
Dolmabahçe Stadıdır.
Bu bakan kimmiş?
Oraya otelleri yaptırıp rantiye yaptıranları, oraya koca gökkafesi yaptırıp rantiye yapanları bırakıp,
Beşiktaş ın rantından bahsediyor.
BEŞİKTAŞ KAMU YARARINA DERNEKTİR, VE TÜRKİYE NİN EN ÇOK BRANŞTA AMATÖR HİZMET VERMİŞ, BU BRANŞLARI TÜRKİYE'DE İLK KURMUŞ DERNEKTİR.
ZAMANINDA ŞEREF STADINI BEŞİKTAŞTAN ALIP OTEL YAPANLARIN YİNE İŞTAHLARI KABARMAKTA.
EY BAKAN,
BEŞİKTAŞ BİR KERE VERDİ,
İKİNCİ KERE VERMEYECEK,
BİL VE ONA GÖRE HAREKET ET.
Jelibon.
Ama bunlar Beşiktaştan hep korktular, ne zaman yükselse kafaya bir tokat,
ne zaman yükselse ayağa bir çelme.
bU sefer ise şansları yok, bilsinlerki
BEŞİKTAŞIN ÖLÜSÜ ÇIKAR BEŞİKTAŞTAN DİRİSİ DEĞİL.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri