sende kına yakarsın.
Sn . Kayahan
burda long olan arkadaşlar var ..Dahası kimse long olmasa da düşen imkb bile olsa dünyada ekonomiler çöküyor , insanlar işsiz kalıyor ..birçok kişi borç sarmalında buna nasıl sevinç naraları atılarak tepki verilir ..
Daha dikkatli yazmanız ve kelimeleri özenle seçmenizi RİCA ediyorum ..
KUSURA BAKMA AMA ARKADAS !!
soyle bir bak imkb'ye % ?kaci yapancilarda hisse senetlerinin!!
hazine bonolarindada yuklu hedge fonlarin paralari var!!!
ayrica unutuyorsun??? real sektorun 120 milyar $ dis borcu oldugu!!
batik adama tekrar borc verirlermi??? ZATEN BORC VERENLERDE BATIYOR !!! TEK TEK!!!
ayrica bankalar simdiye kadar tuketici kredilerini ve kredi karti kredilerini nereden fonladi.!!
disardaki buyuk bankalardan doviz borcu alarak fonladi.
bu disardaki buyuk yabanci bankalarin durumuda ortada.!! cogu paralarini mortgage pazarinda batirdi.( lehman gibileri bu bankalari bitirdi.)
ayrica cari acik her gecen ay artarak buyuyor!! son ay 8 milyar $ oldu.!!
SEN HER HALDE KENDINI IHRACAT RAKAMLARIYLA ALTATIYORSUN!!!
UNUTMA!!! uretmeden tuketen toplumlar, sonunda bu borclarin altinda ezilir!!
artik deniz bitti..
osmanli'nin sonuda bu borclardan oldu.!!!
saygilarimla!!
Sevgili Kayahan
Senin bugüne yazdığın gönderdiğin herşeye motamot katılıyorum. Görüşlerimi biliyorsun.. Tüm piyasalar için..
Senin yanlışın bunları ifade ediş şeklin.. Anlıyorum artuk olay senin açından çatışma noktasına geldi.. Senin açından diyorum çünkü düne kadar sen ne dersen de senle çatışıldı.. O noktada da ısrarla almanca metinleri geçmen antipati uyandırdı insanlarda..
Piyasalarda genel eğilim her zaman long ve hisse alımı yönündedir. İnsanlar düşecek diyen kişilerden hoşlanmazlar. Bu yüzden senin ne hissettiğini anlıyorum.
Yalnız bu gibi günlerde yine de haklılığı sineye çekmek senin büyüklüğün olacaktır. Kayıplar gerçekten çok büyük. İnsanlar günlerdir umutla tepki beklerken (Tabii bana görede ne tepkisiyse) piyasalarda çok ciddi kayıplar oluştu.
Herkes biliyor merak etme kimlerin hangi öngörümlerde bulunduğunu.
Kim ne derse desin. Kayahan haklı.
Adam düşecek bitecek dedi durdu.. Tüm forum dalga geçti. Demediğini bırakmadı..
Uslup hoş olmayabilir... AMA HAKLI..... Çünkü ona da hoş üslupla yaklaşılmadı.
Yanlışsa yanlış deyin.. Halaa bi kişi çıkıp arkadaşım üslubun hoş değildi ama haklıymışsın demiyo?
sayın catedral nıye bırı cıkıpta haklısın arkadasım desınkı sonucta dusen pıyasada da para kazanılmıyormu kazanılıyor o zaman sorun nerde nıye haklıymıs dıyelım cıkarken arazı ol duserken gel dalga gec burda o zaman cıkıs oldugunda cıkacakdıyenlerede hurra haklıymıs dıyelım dusenlere de e nasıl trade olacak o zaman sonucta bırı duser dıyor bırı cıkar zamanı geldıkce bırı haklı cıkıyor sonucta 50 ye 50 ya duser ya cıkar.saygılar
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri