kısa kaldık geceye bugunku gapi daha cıkartamadım ztn bunyedenn..
kısa kaldık geceye bugunku gapi daha cıkartamadım ztn bunyedenn..
geceye uzun kaldım bu sefer poz beste bir degilde beste 3 oldu kendim kasındım gap yemek istemiyorum menude baska ne var
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dow 10 bin altında ..9.923
usd/jpy 100.56 oldu
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu gidişle Rusya'da borsa falan kalmayacak -19.10% oldu düşüş.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
açtığım uzunlarda stop oldum .. kapanışta tekrar uzunladım dipten ama günlük dipten haha.. yarın al sana taban .. gördünmü şimdi dibi dangalak diyebilirler .. stoploss margin call bu seferki pozda ..bol şans herkese ..
![]()
Dow açılana kadar;
ABD future lardaki düşüşe baksan %2.5-3 eksi ..
Avrupada düşüşler %5-6 larda..
rusyada brezilyada 2 kez düşüş nedeniyle işlemler durduruldu
Kriz ABD de oysaki ... % 4,5 üzerinde düşüşü daha bugün yeni görüyoruz
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri