onun içun sinyal bir tane, on tane deyil, ve herkeze yetr,....bana yetmez diye önden saldırmayın, bir tane olan sinyali kovalayın durun, çünkü bir tane, onun peşindesiniz,...
onun içun sinyal bir tane, on tane deyil, ve herkeze yetr,....bana yetmez diye önden saldırmayın, bir tane olan sinyali kovalayın durun, çünkü bir tane, onun peşindesiniz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kovalayın efendiler kovalayın,.....bırakın stoplarınız patlasın,.....az stop koyun az patlasın,...yetrki sinyali geriden takip edin,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu günün dibi ne, dolar bazında,.......bir kişi den istirham edeyim,....
bu günün tepesi ne dolar bazında,....
3.20 de iki tane dip var,....sonraki 3.18 de,....
bu 3.20 ve 18 çok yakın ve aralrında karbon kağıdı var, yani birine vuran bir etki, diğerindede sülüet çıkartır,...
ölese dip bu 3.20 de,.... biz 3.27 deyiz dp te bu gün,.... son çıkış tl bazında ters yüz olmuş günlükte,....asimetri ise halen devam,...
ne var asimetride,....gold alım yapmış, parite çok az toparlamış, dici kümeler topluluğu ise yönetim sergiliyor,.....dötün yiyorsa bas gaza git deyyus,...o da tam tersi dirençlerine yakın seyrediyor,....
işte bu iş gün içi yakalanacak bir olay gibi durmakta,...asimetri var çünkü,.....sinyal bir geliyor bir kayboluyor, parazit var,....radyo hışırtılı,.....fm bozuk,....sw seaching,...(5 dk lıklar)
aşağıda işte buraya bir saldırı olmalı,........3.20 ye,...7 cent kadar ve sonra devam ederk altında kapatmalı saldırırsa kapatır zaten,....
şahsen güçlü bir py nin dünkü harekket sonrası bizim değerlerden, 63050 üstünde 63500 de realizeyi karşılamasını beklerdim,........(63500 üstünde 700-800 olayı)
62275 görüldü,.......ancak 62125 üstünde kapattık,...
şunları biliyoruz,...
ya 62625 üstüne altına çalışıyoruz, yada anahtarlar kapıları açanlar, ...şimdi 62125 e yakınız,....dün 63050 çalıştı,......
eğer 63050 63825 çalıştırıp, 64500(x030 direnci) gitti ise,...62125 demekki 61050 yi çlıştırp daha altına 60100 e gidecek potansiyelde,...
demkki dalgalr büyüyor, ölese beyinler bölünüyor, demiştikki böl ve yönet,...birin orada bırak birini burada,...
buna bakmıyoruz, diyelimki bu oldu, 62125 vurdu aşağı yarın gapla,...61050 çöktü 60100 e kadar dayandı,....stoplarımızı ona göre yazacağız ve geriden takip, lavuk düşünsün gerisini,....
62125 e , 62625 stop olmalı,...
61050 ye, 62125,...
60100 e 61050,...
yukarısı için tam tersi,....
63050 ye, 62625 stop olmalı,...
63825 e, 63050,...
burada fark hedef pointe kadar 63050 de kalınmalı, hedef en az 66350 olmalı,...
üstad o dediğini 3.20 cent
benim son destek dediğim 50639 a denk geliyor
vallahi 50639 altın daç ok canlar yanar
dünki kapanış 21-12-2011 trh li en yüksek gördüğü yerin sadece 13 puan üstü
bugünkü kapanış benim bahsettiğim jelibon üstadın topicte sabah yazdığım
51580 in 40 puan altında
yani pala dünkü kapanışla bugün longları biçti
bugünkü kapanışlada yarın shortları biçecek
yarınki direnç 51942
son destek ise 50639 dur
kanal direnci ise 53405 dir.
alt kanal ise 48800 dür.
dolar hedefim 1.95 üstüne allah ne verdiyse.
üstünde ki herhangi bir fiyattan gözüm kestiğinde kapatırım
gümüş hisse altın flat
dolar long devam
dxy 81 tacizleriyle eninde sonunda kıracak gibi
haftaya kırılışı görebilir gibime geliyor
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
geriden kovalayağız yani,.......herkes bu yerleri antranman yapacak, ben derim, 625 sen dersin 500 ,....
bu arada bizim cds leri gören oldumu
%7 yükselmiş
tekrardan 300 lerin üzerindeyiz.311 olsa gerekti
yarın açılışra sortlar yanacak.kapanıştada longlar yanacak gibime geliyor
be carrefuly diyorum
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
orada onun kadar şanslı deyiliz,.....mesal bizim dediğimiz yerleri geçen hafta milimetrik test etti hep, 63825 dedik, 850 den döndü, 62125 dedik , 62050 den döndü,....
o ndenle geçen hafta dalgaların irileşeceğinden bahsettik, küçük faklerden büyük fakelere geçileceğinden,..şimdi bu başladı,...hareket yakın bu belli oldu artık,....
o nedenle geriden sinyali kovalayağız, stop yakma pahasına,...![]()
Şu an 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 konuk)
Yer imleri