Usd.
Devamı.
Bunu bıraktığım gibi buldum freestockchartsta.
Jelibon.
Usd.
Devamı.
Bunu bıraktığım gibi buldum freestockchartsta.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
usd.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Crude.
Jelibon.
Ftse.
Jelibon.
dax.
jelibon.
DAX.
jELİBON.
Yarın devam edecek koptu bir kere kimse tutamaz.
Iyi yıllar.
Jelibonç.
EWLERDE ZAMANLA ALAKALI BİRŞEY YOKTUR DEĞERLEDE ALAKALI YOKTUR.
YAPILAR ANLATILMAKTADIR.
20 ARALIK PAPATYASINDAN 7 MARTTAKİ PAPATYAYA NE YAPACAĞI ULTRA KRİTİKTİR.
BURADA 20 ARALIKTAN 7 MARTA YUKARI GİDEBİLİR. EĞER BU KADAR AYU SAYUMU VERMESEM 7 MARTA KİMSE BURAYI TUTAMAZ DERDİM, TIPKI ALAYI AYUYA KARŞI EYLÜL 2010 DA SENE SONUNA AYLARCA YAKALADIĞIM RALLİ GİBİ.
ANCAK BURADA AYU SAYIMINDA OLDUĞUMUZDAN (BELKİDE DEĞİLİZ TRUNCATE E DEN DOLAYI) DİREK MART 7 YE YUKARI DİYEMİYORUM.
ANCAK BU BİR İHTİMALDİR.
DİĞER İHTİMALLER BRADLEY 27 DEN VEYA 6 OCAKTAN 7 MARTA DÜŞÜŞDÜR.
ÜÇÜNCÜ İHTİMAL İSE MOKTAN VİXİN BAĞIRA BAĞIRA ÖNÜMÜZE SÜRDÜĞÜ AYLARCA OLAN BANT HAREKETEDİR.
8 agu papatyasından 11 kasıma papatyasına oluşan bantın bir benzeri. o halde 7 marta düşeriz artarız düşeriz artarız. BU gibi bir durum bizi zorlayacaktır, en sevilmeyen piyasa şeklidir.
Jelibon.
altın sayımı varmı usta
hocam affınıza sığınarak son tahlilde 1577-83 şu an itibariyle geçemediğinden 10 aralığa yükseliş ihtimali varmı merakıyla sordum
Jelibon ve takipçilerine iyi seneler.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri