yeni vadede,...
buradan bakarsak, 63050 nin üstündeyiz,....63825 hedef,....bunun geçilip kalınması yeni durum olacak, altına düşülmedikçe,....
ölese 63050 den devam,....
yeni vadede,...
buradan bakarsak, 63050 nin üstündeyiz,....63825 hedef,....bunun geçilip kalınması yeni durum olacak, altına düşülmedikçe,....
ölese 63050 den devam,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
63850 görüldü,...seans bakalım nasıl etkileyecek,....dünkü garan hareketlerine göre alım yönünde istek vardı,...
bu gün garan üzerinde 6.06 etkili oldu, bunun geçilmesi anlamlı olacak bunda,...
zira garan değerleri,...
6.26-5.92 aralık olarak,...
6.02-06,
6.14-16,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Dolar 1.86 ya geldi..
??
böylece 63825 kırılırsa son düşüş divergance olarak kalacak,...
Merkez Bankası müdahele etmiş..
orada zaten bir problem vardı,....usd bu derece yüksekken merkez tansiyon yaptı,.....
sanki küçük yatırımcı usd ye geçsin isteniyor gibi bir hal veya ellerindekini tutsunlar en azından diye...çünkü dışarda dxy bu 80.702 yi geçemesse ki ikinci denemesi,....burada cari nedeniyle, ortamı gerecek şeylere ihtiyaç duyulacak,....böylesi durumda gerilime ihtiyaça olacak,....
dün o nedenle bunu uzak yerden shortlayın dedim, 2.5 civarından,...bunda bu seviyelerde long olunmaz,...
sonuçta vobdada ben, 47-52 aralığını son görüyorum,....bunada öle dedim dün, buradan minumum riskle longlayın dedim,...
usd de bir uçta, vobda bir uçta,...
benim en kızdığım şey şu rakamların çalışması,.....çalışma çek git,...git bir yere git, yetr ulan,...deyyıs,...
bir daha yazmayacam ulan,....
usta yaz sen ben 800 den çıktım pozdan ne olur nolmaz diye)
Sayın GANDİ
63.050 nsl bi rakkam 2 dir dönüyo ordan...
rakkamlarınız piyasayı şekillendirmeye devam ediyo...
siz olmasanızpala sürekli kafamıza vuracak
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri