Elbetteki 5 yukarı için alım fırsatıdır.
1240 yıkılmaz.
Ne zaman vazgeçer?
Orta vade sata çıkınca anca.
Jelibon.
Elbetteki 5 yukarı için alım fırsatıdır.
1240 yıkılmaz.
Ne zaman vazgeçer?
Orta vade sata çıkınca anca.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
28 ufak tepe olarak kalacaktır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sn jelibon son destek aralığında 27,41 de dip ,büyüksün usta....
usta asya seansında dip devam ederse 6 ocak+72 satış devam diyebilirmiyiz
Çarşambanın altına geliş her konuda bakabilirsin hem kapanış bazında hem gün içi sarkma bazında perşembe altına gelmemeli.
Gelsede kapanış yukarda olmalı.
24-25 tatile geldiğinden 26 tatildi galiba, 3 trade günü 29 unuda kapsıyor.
Kesin kararı 30 unda veririsin.
Jelibon.
Dönüş bu ay dönümünde gelmezse 6 ocak değil 10 ocak 72 saate satar.
6 ocak oex yani sp 100 tarihidir.
Jelibon.
Spdede basittir ya 6 ocaktan önce bilinmeyende bir dip göreceğiz ve 6 ocağa yukarı gideceğiz.
Yada 28-06 arası düşeceğiz.
Jelibon.
Gümüşte aylar önceden verilen 6-12 ay sürer denilen konsolidasyonun 8. fibonacci ayındayız.
26 altında herhangibir yeni dipleme gelirse konsolidasyon süresi 18-26 aya çıkacaktır.
26 olmak yada olmamaktır.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri