Ayrıca 28 inden önce düşmez dersek düşmez babasını dinler.
Neyse biz analize bakalım.
Jelibon.
Ayrıca 28 inden önce düşmez dersek düşmez babasını dinler.
Neyse biz analize bakalım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi burada bir çatışma var görüldüğü üzere
orta vade yeni alda, tobo boyun çizgisi kırılarak konfirme,
karşı tezde bradley dönüş günü,
vixden dün uyarıyı çektik,
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ons da bugün son gündü demi?
tuttu tuttu tutmadı gümmü![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Elimize kadim dost ew kalıyor.
Düne 3 ü koydum.
4 aşağı ardına 5 yukarı beklenilendir.
4 aşağı alım fırsatı olacaktır.
Fikir anca orta vadede sat gelirse değişir.
Dün kapanış değerine göre %2 flate, %3 sata çıkarır.
Not: Bu dalgalar son yukarı dalgalar olacağından burada alınacak long son longu almak demektir o yüzden risksiz trader bu tepenin tam bitmesini bekleyerek short açma durumunu beklemelidir. Shortu iki şekil açabilir orta vade sata dönerse yada 6 ocak eksi artılarda.
Jelibon.
Gold 1.
Jelibon.
Gold 2.
Jelibon.
siliver aynı durumda yine.
Jelibon.
HOCAM 24-25+72 yükseliş ihtimali---1560 altında kapanışlamı bozulur
Bugün Altın
Dirençler 1601-1608 ve 1614-1619 ve 1637-1644.
Destekler 1576-1582 ve 1554-1560 ve 1532-1542.
jelibon.
Gümüş Bugün
Dirençler 28.95-29.40 ve 29.88-30.04.
Destekler 28.29-28.59 ve 27.90-28.06 ve 27.11-27.41.
jelibon.
Biliyorsun altında bir değer veren 100 puan aşağı yiyor stoplar patlatılıp terse dönmeler oluyor, o yüzden buna kesin hüküm verilmez.
Geçen haftanın üstünde kalmak iyi birşey olsada sadece anlamı o dur.
Esas değer üçgenle zigzagın ayrım noktası olan 153X altına gidip gitmemedir.
Cyclelarda değerin çokda önemi yok.
esas bulunması gereken cycle dönüş yaratacakmı yaratmayacakmı?
Buldukmu? İşte yukarda grafta maalesef sonradan göreceğiz. Yapılması gereken sonradanda olsa aynı yönde olmak.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri