Burogram yazalım azcuk.
IF Günlük-Gapanış (for today) > 67.5 then
..... Long or Add Long at Evvelki-Gün High Geçilince
else
..... Close long or Open Short (azucuk)
END IF
Eğer yukardaki goşul yarın sabah gerçekleşirse, a/1, b/2 etiketlerinin sağ tarafları dominant hale gelir. meali türkçesi, b/2'den iii'e gadarki hareket üçün biri olur. (3. dalganın 1. alt dalgası.)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
yuar e veri veri gorgeous meeeeennnnnnnnnn........zebah 65900 şort kavırma, öğleden sonra 67250 reşort desem duyarmısın analizinin mutluluk çığlığı şeklindeki yankılarını mısralarımda....
ha sabay neden şort kavırma ederken long da etmeidn dersen, gentik nedenlerle..gızmayalım lütfen..ehü..
BANGA mühim
c dalgasının (b/2'den sonra başlayan yükseliş) ending diagonal olarak gelişen , v. dalgasının (? iv'den sonra başlayan yatay yukarı hareket), son bir yukarı hareketle yukarı yapıp , üstteki beyaz yükselen trendline'a çarptıktan sonra, alttaki yükselen trendin kırılıp, 63.5'lere kadar düşmesi EW'ye göre dogru hareket olur.
Not : Son yukarı hareketi yapamayabilir.
Not 2 : Gişisel görüşümdür. Ciddiye almayınız.
![]()
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sazan üstad...
Yeni yükseliş başladı mı yoksa basit bir tepki mi?
Benim tahminim 62 400 altına inmediği sürece yeni bir yükseliş başladı, 62 350 stop ile uzun kalınabilir...
Not: Ben uzun pozisyonumu kapattım, yeni pozisyon için bekliyorum...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Öyle kuru lafa gelmez Hilpatros..Bak mısırı duble çektim, eğer su altı oyuklarda filan uykuya dalmadıysa 15 dakika içinde gelir oltaya diye tahmin ediyorum
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri