Altın.
Jelibon.
Altın.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dirençler 1629-1640 ve 1660-1666. .38 ve .50 dir. Bu haftanın potansiyel iki tepe adayıdır.
Destekler 1596-1608 ve 1578-1588.
24 aralık ay dönümü 72 saatteyiz, 21-23 de tarih var. Haftanın tepesi gelip, geri çekilme 24 aralık 72 saat içinde yükselen dip yapıp, alım fırsatı olup bir sonraki ay dönümüne yükseliş öngörülendir. Ocak 10 lara. Geçen haftanın dibi stoptur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ağır abi gümüş .23 ü dahi geçemedi daha. 29.80.
Dirençler 30.05-30.51 ve 31.06-31.25.
Destekler 28.85-29.22 ve 28.08-28.41.
İki dirençden 24 aralık 72 saat geri çekilme gelirse dikkat edilmeliki en düşüğün altına gitmesin. Burada ay dönümünde gelecek yükselen dip yine altındaki gibi 10 ocak 72 saate yukarı getirir. Ama dikkat etmeliki 24 72 saatler dibi geçen haftaki dibi sarkıtmazsa.
Jelibon.
10-21.
jelibon.
SABAH gazetesinde dün yayınlanan raporda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 5 maçta şike, 1 maçta teşvik primi, 5 maçta teşvik primi teşebbüsü ve 1 maçta da şike teşebbüsü faaliyetlerinde bulunduğu, Trabzon Başkanı Sadri Şener ve Nevzat Şakar'la ilgili ise delil olmadığı ileri sürülüyor.
Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Atalay'ın imzasıyla hazırlanan raporda, ayrıca İlhan Ekşioğlu, Mecnun Odyakmaz, Ahmet Çelebi, Bülent İşcen, Abdullah Başak, Yusuf Turanlı, Korcan Çelikay, Fatih Akbaba, Tamer Yelkovan'ın şike yaptığının tespit edildiği yazıyor.
İŞTE O MAÇLAR
Şike yapılanlar
G.BİRLİĞİ-FENERBAHÇE: 2-4
ESKİŞEHİR-FENERBAHÇE: 1-3
FENERBAHÇE-İST.BŞB.: 2-0
FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ: 6-0
SİVASSPOR-FENERBAHÇE: 3-4
Teşvik primi
MANİSA-TRABZONSPOR: 1-2
BURSASPOR-İST.BŞB.: 1-1
G.BİRLİĞİ-TRABZONSPOR: 1-2
TRABZONSPOR-BURSASPOR: 1-0
ESKİŞEHİRSPOR-TRABZONSPOR: 0-0
TRABZONSPOR-İST.BŞB.: 3-1
Şike teşebbüsü
BUCASPOR-FENERBAHÇE: 3-5
KARABÜK-FENERBAHÇE: 0-1
FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ: 6-0
Beşiktaş şike yapmadı
Etik Kurulu'nun raporunda Beşiktaş'ın herhangi bir şike olayına karışmadığı bildiriliyor. Raporda, siyah-beyazlıların İstanbul BŞB. ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası final maçında (6-5 Beşiktaş'ın galibiyetiyle bitmişti) Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, Cengiz Zülfikaroğlu, Ahmet Ateş ve İbrahim Akın'ın şike yapmadığı dile getiriliyor.
kupamızı geri verin soytarılar maça gittik kayseriye öyle şike olmaz ibrahim akını hocası çıkarmasa maçı kazanamazdık. 2-1 yeniktik.
Jelibon.
piyasada her boku gördüm papatya gibi birşeyi görmedim....hiçmi şaşmaz....elalem yapıyor çoğunda şaşıyor....papatya hiç şaşmıyor....helal olsun kral....
Çok Uzman
altına ne oldu birden 2o usd vurdu adam anlamadımtam dirençden vurdu adam
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
bu kırmızı çözümsüzlüğü yaratn, bir önceki kırmızı çözüme ulaştıran.
24 72 saatlerde bir dip daha ama yükselen olursa tam çözüm olur arkası 10 ocağa yukarı olur.
Bunu tek ne bozar? 21, 27 arasında oluşacak dibin alçalan olması.
Long olan geçen hafta dibinde mutlak stop olur. Stop olmazsa long devam eder ancak.
Jelibon.
3 bar analizi.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri