teo Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Yönetici arkadaşım,
BU yazıyı yazmak için çok düşündüm ama bu sitenin menfaati için ben düşüncelerimi aktarmak mecburiyetinde hissediyorum kendimi.
Bu site bizler ilk geldiğimizde son derece saygılı, sevgi ve hoşgörü ortamında yazışmaları olan bir siteydi.Bir kaç arkadaş buraya geldik ve
yazmaya başladık, tanıdığımız sevdigimiz isimleride burayı tavsiye ettik.
Burası çok hoş bir ortamada gidiyordu bir aralar.
Fakat son 2 aydır burası okunamıyacak bir duruma geldi,
Kişisel çekişmeler,hakaretler, sövmeler,aldı başını gitti.Hoşgörü ve insan sevgisi adına hiç bir şey kalmadı.
Forumların amacı paylaşımdır.Ben şahsen buraları okumakta ki gayem, farketmediğim şeyleri farketmemeden kaynaklanır.
Şöyleki,
Bazı arkadaşlarımız haber yapıştırır.kimileri uyumsuzluğa, kimileri fiboya, kimisi 5 günlük oratalamaya,
kimisi Garantiye kimisi şuna buna, Ve bu ortak çalışma ürünü bizlere ışık tutar, farketmediğimiz
konuları haberleri periyodları yorumları burası sayesinde öğreniriz.
Yeni başlıyan arkadaşlarımız buraları okuyup kendilerine nereden başlıyacağım sorusunun çözümünü ararlar.
Hiç bir kalp kapısı kırılarak kazanılamaz.
Burayı ben şu an başkasının okuması için bir sebeb göremiyorum, 2 tane şizofrenik hastanın yazılarını okumaya kimse gelmez.
Insanlar huzur ararlar.Zaten günlük hayatımız stres dolu, birde burada yaşamıyalım.
Araba aldım,depoyu doldurdum,180 yaptım,söyle böyle yazıları üniversitenin psikoloji bölümünde okutulacak numunelik karakterlerden çıkmış yazılardır.Kuduzun tedavisi yoktur, Bu arkadaş her yeri ısırıyor, herkes iğfal oldu.
Sayın Mavi'nin çok renk olması isteğini çok yerinde buluyorum, elbette herkes fikrini söylemeli,fakat fikirler söylenecek diye,salya sümük kuduz vari hareketlere sahip şizofrenik insanlarında fikirlerini okuyamayız,müsade edilmemelidir.
Kim neye bakarsa baksın, hepimizin ortak bir gayesi vardır.O da para kazanmayı becerebilmektir.
BU nedenle sistem yöneticisinin görevi, hafta sonu server'ı bakıma almak değildir sadece,
Forumun düzenini korumak,azami sevgi ve saygıyı oluşturmaya çalışmaktır.
Bizler bu sistemin evladlarıyız,Sizler bizim bu şekilde ağır hakaretlere mazur kalmamızı nasıl kabul edebiliyorsunuz,ve buna müsade ediyorsunuz,Üstelik bu forumun okunulma kabiliyetini azaltacağını bile bile..
Neticede bu yaşanan tatsız olaylardan sizleri sorumlu tutuyorum Sayın Yönetici arkadaşım...
Sevgiler...
Yer imleri