Sabaha sayımı veririm, bu papatya çalıştımı çocuğum üniversite bitirmiş gibi oluyor.
Zaten çalışmaması gibi bir durum söz konusu olmazda son 3-5 yıldır bu sıpanın her dibini tepesini buldum aşağı yukarı, bir iki üçgen sıkıştırması hariç.
İyi Geceler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Size şapka çıkarılır usta başkada bir şey denemez saygılar
Şimdi altın için
kısa döngü ay döngüsü 15 günde 1.
En son 10 kasım 72 saatler tepeye, 25 kasım 72 saatler dibe ve şimdi 10-11 kasım 72 saatler tepeye olarak çalıştı.
Eylülün 1 inden beri bu şekilde çalışıyor.
Güçsüzle güçlü yer değiştirmiş olarak ama yine 15 günde 1.
Eylüldeki döngüden bu haftaki döngüye 13 fibonacci haftası vardı.
DİKKAT BU 13 HAFTADA DÖNGÜDE HİÇBİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAMA OLMADI.
SON ÇALIŞMAMA YANİ İKİ DÖNGÜYÜ HATTA 4 DÖNGÜYÜ ARKA ARKAYA DİZME 13 HAFTA ÖNCE OLDU YANİ 2 HAFTA ÖNCESİNDE 2 HAFTADA KENDİSİNDE 4 HAFTA GÜÇ YAPMIŞTI.
13 HAFTALIK CYCLE ÖNEMLİ BİR CYCLEDIR.
BURADA GÜÇSÜZÜN ÇALIŞIP ÇALIŞMAYACAĞI YANİ ŞİMDİKİ TEPEDEN 25 İNE DÜŞÜP DÜŞMEYECEĞİMİZİ ÇÖZMEYE ÇALIŞMALI.
EĞER CYCLEIN ÇALIŞMAYACAĞI BİR ADAY VARSA BU 13 HAFTA İLİŞKİSİ DOLAYISIYLA ADAY BU CYCLEDIR.
KISA VADELİ CYCLEDAN 15 GÜN DÜŞÜŞ DAHA ŞANSLI OLSADA BU 13 HAFTA İLİŞKİSİNDEN BU CYCLEA KESİN KEFİL DEĞİLİM.
SON YAPTIĞIMIZ DİP KIRILMADIKÇA ORADAN 1 AYLIK BİR YUKARININ İÇİNDE OLABİLİRİZ.
YAPTIĞIMIZ TEPEDEN 15 GÜNLÜK DÜŞÜŞDEDE OLABİLİRİZ.
KISA VADEDE 50 PUANLIK ÇOK SERT HAREKETLER GELDİ, BİR KERE BU PİYASA OTURMADAN BU PİYASANIN İÇİNDE OLUNMAZ.
ARDINDAN BU CYCLE BANA GÖRE EN TEHLİKELİ CYCLEDIR ÇALIŞABİLİRDE ÇALIŞMAYABİLİRDE.
ÇALIŞMAZSA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SERT YUKARI OLACAKTIR.
ÇALIŞIRSA ÇOK SERT AŞAĞI OLACAKTIR.
Tavsiyem çekirdek çıtlatmanız.
Ok olduğumuz yerden hem aşağıya hem yukarıya gidebilir. 166X den yukarı gidiyoruz belki
180X den hatta 1750-1760 den aşağı belki.
Bir cycle çalışmama durumu olacaksa bu cycleda olabilir. Fiyat verirse sonradan bu ikilemden kurtulunur ama vermedikçe bu ikilem kalır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bugün Altın
Dirençler 1720-1737 ve 1754-1759.
Destekler 1694-1704 ve 1666-1680.
Jelibon.
Sipa günlük sayım.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri