spottaki bu hacimle tatil rüzgarları esiyor, haftaya savaş olur.
sevgiler.
spottaki bu hacimle tatil rüzgarları esiyor, haftaya savaş olur.
sevgiler.
ellerinde patlamasın..............
efg döner alırda..çokta ısrarcı değil zaten..
citi beter olur inşallah...
esas halka arz akşam dowda olursa o fena...
1/3 uzundum... 42475 ve 42700 den fulledim uzunları...
efg ve citi den tırsmamda...
dowun sagı solu belli olmaz.. 2/3 uzun girecegim geceye.....
Konu mbm tarafından (03.10.08 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Konu hurricane tarafından (03.10.08 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.
düşmüoz bizi alcaklar geceyede uzun
Merill-morgan-efg-creditt-citi-ubs , SPOTTA net satıcılar.Büyük ihtimal hedge fonlar. Rusya da aynı durumda. Bu nedenle long pozlar diken üzerinde. kurtarma planı yemedi. Zaten panikteler. Bir tek FED in faiz indirimi kararı kaldı olumlu beklenti olarak. Bununda kalıcı etkisi ne kadar olur bilinmez.
03.10.2008 15:59:20 *citigroup, Goldman Sachs Için Fiyat Hedefini 175 Dolardan 150 Dolara Indirdi
03.10.2008 15:59:30 *citigroup, Morgan Stanley Için Fiyat Hedefini 45 Dolardan 30 Dolara Indirdi
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri