Gümüş.
jelibon.
Gümüş.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
http://videogaleri.gazetevatan.com/1...-Quaresma.html
bunu dünyada 8-9 kişi böyle atar.
feyyaz, ilhan, ertuğrul, sergen, messi, christian, alex az pascal, karizma bide Jelibon da atardı böyle.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
http://videogaleri.gazetevatan.com/1...tal-costu.html
bunu pele yada maradona messi atar rıdvan atar bide karizma istedimi bunlardan 10 tane atar, bunu atacak 2011 de iki kişi vardır messi ile karizma.
jelibon bunu atamazdı.
bu golleri asmadan gitmek olmazdı, futbola ihanet olurdu.
Jelibon.
kibar feyzonun seğrettiğim kötü golü yoktu, beleşçi değildi, beleşçi olsa her sezon 60 gol atardı.
fenere gittiğinde imza masasında suratı bomboktu.
Hey be Feyyaz hey gidi günler.
Seba affetmedi Feyyazı.
Jelibon.
Seba Sergenide affetmedi.
Geçen hafta arnavutköyde çinekopa yemlik kıraça alıyorum boğazın en büyük guleti üzerinde Beşiktaş bayrağı.
Erdal Acarınmış.
Sergensiz geçen yıllar gelmeyen şampiyonluklar.
Bir sergen olsa 2-3 fazla şampiyonluğu vardı Beşiktaşın.
Tr Sergen gibi Türk kumaşı görmedi , görmez.
Jelibon.
1240 öngörüldüğü gibi tuttu ve öngörüldüğü gibi 1261 e geldi.
Cfd palavramı seansda çıkar ortaya.
12150 ye tehdit atıyor, atar dedik zaten.
Üstü 500 puandır.
Geçemezse bilmem ama bugün ortaya çıkacak bu.
Jelibon.
Merhaba Jelibon hocam, açılışı da kapanışı da karizmanın yapması çok güzel oldu...bir ara hakem 15'er dk daha oynatacak felan zannettim...
Hocam bu arada senden altın ve x30 yorumu alabilirmiyim
No parametre No crash
İscehisar 2011
Papatya Tek
gerçektir
7aralik
Jel
tarım dışı var... ocak batıran
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
12045
12020
12019
1146
1144
1144
son 3 kapanış.
2 gündür sıfıra yatıyor.
sert hareket yakın yön bilmem.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri