Sayfa 188/216 İlkİlk ... 88138178186187188189190198 ... SonSon
2585 sonuçtan 2.245 ile 2.256 arası

Konu: Sazan Waves

Teşekkür Teşekkür 
    56
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    144
    Toplam Teşekkür
    39 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Maya'lar haklı mı çıkacak geyiğine teknik bakış

Xu100 Endeks Haftalık.
    [/QUOTE]

Alıntı akillipara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunduğunuz kapsamlı perspektif için teşekkürler, elinize sağlık. İki olasılık sunmaktasınız:

i) (5) bitti ise
    ii) sadece 1. dalgası bitti ise

Bu tarz belirsizlik ortamlarında genellikle kesişme kümesine odaklanırım. Örneğin, sunulan iki olasılığın kesişme kümesinde olan şey "son tepeden itibaren anlamlı bir geri çekilme olacağı" gerçeğidir. İlk ihtimal geçerli ise bu acı bir gerçek halini alır. İkinci ihtimal geçerli ise "2" etiketini alacak bir derin düzeltme yapılır ve gerçekler yine acıtır. Laf cambazlığını bırakacak olursam varacağım sonuç şudur:

Hangi olasılık geçerli bilmiyorum ama her ikisinde de %50 - %62 oranında bir geri alma yapılmasını beklerim. Bu da 46.000 endeksin altını işaret eder. Şu ana kadar sadece %38'lik bir geri alma yapılmıştır ve bu ikinci dalgalar için az çalışan bir geri alma oranıdır....vs

Son tahlilde, neo-Osmanlı tavırlarla dünyaya posta koyan ama "bence" Osmanlı'yı en az anlayan yegane ülkeyiz. Öyleyse, ya acı gerçekler ile yüzleşecek ve yerimize oturacağız. Ya da dediğiniz gibi bu henüz sadece 1. dalga ve sosyo ekonomik zeminin henüz bu kadar kaygan olması normal. 2012'den itibaren elle tutulur bir üretim patlaması yaşanacak ülkede. Hele şu 46.000'i bir görelim de
    En üstteki grafik Sn. Sazan'a ait, ardından benim yaptığım sadece bir akıl yürütme içeren metin var. Uzun vadeli sayımlarda sosyoekonomik gözlemlerin faydalı olduğuna dair bir örnek teşkil etmesi açısından hatırlatmak istedim. İstanbul'a kaçak kat çıkalım gazlarına gelinen bir yerden, şu düştüğümüz hale bak. Elliot'un vallahi bir suçu yok bunda.

Umulur ki buradaki değerli dostlar son duruma ilişkin bir güncelleme yapar. Çünkü seans içi grafiklerde 49.125 endeks artık bir karar noktası haline geliyor. Yukarıda bir kaç tane üçgeni arkamızda bıraktık ki bu durum düşüşün itkisel olmadığını düşündürüyor vs. Eğer bu tespit doğru ise Maya'lar haksız çıkacak demektir ve endeks 2012'de güller açacak demektir. Ya tespit yanlış ise, o zaman da Halide Edip Adıvar haklı çıkacak demektir.

Peki hangisi? Teknik beni aşar ama korkarım Maya'lar pek yaman bir millet idi, Halide Hanım'ın değeri de zamanında anlaşılamamış idi.

2. The Following 9 Users Say Thank You to akillipara For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.759
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.412
    Toplam Teşekkür
    558 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abicim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sanırım buradayız. pela emmim sarı C sonrasında 100.000 isteruk.hehehe. şöyle usd/tl 2.00 desin, herkes savaş kapıda eyvah desin en karanlık günde notumuzu arttırma anını kollarlar nasılsa ralli için.hehehe
    allaha emanet olun abeyler...

4. The Following 10 Users Say Thank You to abicim For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.514
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.981
    Toplam Teşekkür
    832 Yazısı Teşekkür aldı

Çok yerinde bir tespit galiba sanırım yani

İnşallah c bitsin hakkaten sona topuklasa güsel olur...

Ne öyle 33 binler filan yawf ABDnin ya da yunanın borcunu bizmi devraldık :'(
    Alias formasyon avcısı

6. The Following 4 Users Say Thank You to babazulu For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

sanırım buradayız. pela emmim sarı C sonrasında 100.000 isteruk.hehehe. şöyle usd/tl 2.00 desin, herkes savaş kapıda eyvah desin en karanlık günde notumuzu arttırma anını kollarlar nasılsa ralli için.hehehe
    Sevgili Abicim,
    C3.1 ve C3.2 arasındaki hareket bir triangle.
    Hemfikirsek 2. dalga bir triangle hiç bir zaman olamaz.
    Eger yine hemfikirsek, C3.3 olarak gösterdiğin yapı bir 3. dalga değildir. Olsa olsa 5 dalgalı bir düzeltme dalgasının 3. dalgasıdır.
    Önerim b'den C3.1'e kadar A, buradan C3.2'e kadar B (triangle nedeniyle), Sonrasındaki tüm düşüşü C olarak sayman.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

8. The Following 20 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.759
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.412
    Toplam Teşekkür
    558 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Abicim,
    Eger yine hemfikirsek, C3.3 olarak gösterdiğin yapı bir 3. dalga değildir. Olsa olsa 5 dalgalı bir düzeltme dalgasının 3. dalgasıdır.
    Önerim b'den C3.1'e kadar A, buradan C3.2'e kadar B (triangle nedeniyle), Sonrasındaki tüm düşüşü C olarak sayman.
    sazan abeyim kral abeyim. bu soru daha önce de geldi.hehehe. yok ben üçgen olarak saymıyorum orayı. wxy dir[c3.2] kabulüm. burada sadece c3.1 yerine c1 etiketi c3.2 yerine c2 koyabilirim. devamı aynı[aşağı yani]...hehehe..birde almaşklığa göre 2-4 te c4 ü sert itki bekliyordum. aşağı dönerse ne ala...yoksa pela...
    önerine teşekkür ederim abey. fakat alternatif sayımımda üçgen olarak saydığımda da durum farklı bende abey... grafı yapıştırırım.
    kral abeyim benim. emeğine sağlık... allaha emanet ol abey...

10. The Following 9 Users Say Thank You to abicim For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.759
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.412
    Toplam Teşekkür
    558 Yazısı Teşekkür aldı

evet abeyler...hani olasılığı az diye kendime inandıramadığımdan paylaşmadığım grafı paylaşayım artık. çünkü sarı 2 - 4 trend çizgisini hızla kırıp yeni dip aramazda süründürürse devreye gireceğinden koydum. grafik tüm borsa tarihimizin ED sayım alternatifidir....5 üçlemenin son sert yukarı dalgası gelmeli...yani kısada karlı pozisyonda olsam da rahat değilim.hehee... allaha emanet olun.
    yarın 62.000 - 62.500 lerde olacak 2-4 trend çizgisi... gelse de gelmese de yarın kısa kapatacam. eğer kırarsa eski-alıntı grafikten ötürü dip oluşumunu kollayıp uzun arayacam.

abey diğeri de bu. yani üçgen saydığım. ama bu büyük ED e alternatif sayımım olmasına rağmen bir türlü ısınamadım. heehhe

12. The Following 9 Users Say Thank You to abicim For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.759
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.412
    Toplam Teşekkür
    558 Yazısı Teşekkür aldı

sazan abey
    önerinde wxy saymam var ve sen y için abc sayıp düşüşü bitirmeyi düşünmemi istedin değilmi abey... yoksa önerini anlamadımmı hehehe. allaha emanet ol abey...

14. The Following 7 Users Say Thank You to abicim For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür

sazan abey
    önerinde wxy saymam var ve sen y için abc sayıp düşüşü bitirmeyi düşünmemi istedin değilmi abey... yoksa önerini anlamadımmı hehehe. allaha emanet ol abey...
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

16. The Following 8 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.759
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.412
    Toplam Teşekkür
    558 Yazısı Teşekkür aldı

65.300 kısa. 65.800 stop olurum. açıklama ve graf sonra.hehehe...

18. The Following 9 Users Say Thank You to abicim For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.759
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.412
    Toplam Teşekkür
    558 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Abicim,
    sazan abey
    65.300 kısa. 65.800 stop olurum. açıklama ve graf sonra.hehehe...
    ulen sen geçende de stoplamamışmıydın.hehehe...
    sazan abey sana önermiş eee doğru da anlamışsın... daha kısa ne oluyor...heheh
    ya tutarsa dedik... şaka bir yana benim en azından C5 beklentim olduğundan ve C4 ün C1 i örtmemesi gerektiğinden 500 puanlık bir risk aldım. yemedi. ilk te değildi son da olmayacak stop...hehehe
    [sazan abey kral abeyim vallah billah daha sözünü dinleyecem ]
    allaha emanet olun abeyler bir süre izlemedeyim...

20. The Following 6 Users Say Thank You to abicim For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

sazan abey
    şşş bi saniye abicim... onu anlamayanbiri varsa o benim..reca ederim yani, kara murat kim sorusuna seri yanıt döngüsüne girmesin konu... benim ben..anlamayan
    BANGA mühim

22. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür

VOB 60 dk.

c'nin 4. dalgasındayız sanırım.
    5. dalga hedefi en üstteki yatay trendline. (yine sanırım)

24. The Following 19 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri