Bu arada kliask TA cıların işi de zor beaaa haciex...
Her taraf formasyon ve feyk yiyen formasyon şeklinde kımıl kımıl...
Bak bagam şimdi sence en son kime feyk atıyor, TOBO culara mı ED cilere mi veya takoz balyoz vb cileremi![]()
Bu arada kliask TA cıların işi de zor beaaa haciex...
Her taraf formasyon ve feyk yiyen formasyon şeklinde kımıl kımıl...
Bak bagam şimdi sence en son kime feyk atıyor, TOBO culara mı ED cilere mi veya takoz balyoz vb cileremi![]()
BANGA mühim
patron saat 4 oldu,dikkat![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
dıtatar,
geçen hafta ben bu mesajı yazdıktan sonra, haftasonu diğer forumlara da bakıladımne büyük tesadüf ki daha sonra bir kaç kişi Elmas formasyonundan bahsetmi...
bir inspiration durumu olmadığı varsayımıyla; Acaba PALA bunu özellikle mi çizdi diye düşünüyorum, millet hisselere karşı yeni gelin formatına girsin diye
çok mu paranoyak oldum ne
ha yok bir inspiration durumu varsa, inspirenlere acırım valla çünkü sonuçta ben özellikle ta konusudan never exceed %50 ye inanan bir kişi olarak, çok ca makara mesajlarda atıyorumiiyazık olur yannneee...
heheheh..yok yok öyle olduğunu sanmıyorum![]()
BANGA mühim
haftasonu herkes mal girişi var alacaklar diyordu yahu...ben kıllanmaya başlarım arkadaş herkes bööle derse..yoksa hakketen spoon mu yahu...hakkaten taban mı olcaz yoksa..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Valla aftlopedro haftasonu forumlara baktım...
-Bullish Elmas formasyonları
-1 ay önce pişirilen "mudiss aralık ayında TR deki konferans öncesi jest olsun diye TR nin kredi notunu arrtıtracak pilavı
-+1000 gap olur
-Uzakdoğu feci sağlam açıldı yarın kimse tutamaz
-Dow da 13250 ye yolculuk
v.b. v.b. bir ton mesaj gördüm..Açıkcası Cuma akşamı tedirgindim ben çoğunluk şorttur diye tahmin ediyordum... amma bu yorumları görünce biraz müsterihleştim...
ancak yine de tedbiri elde brakmamak lazım sonuçta PALA bu psikolojiyi dar alanada poz ayarlamak için kullanabilir..yani verse şimdi 1000 puan aşşa o longörüler aynı inançla şortor olurlar..
tedbir şart... sabah direkten döndüm valla..fdj 12175 üzeri saatlik gapanış yapsa ve NUNU sunu kırsa 60 dakıkalıkda, istoplayacaktım...du bakalım kaderde daha kötü bir yerden stoplamak mı var yoksa yağ bal mı var..![]()
BANGA mühim
Eüzü... forumdakilere bakıyorumda, zamanında bol bol laflayan argadaşlarda var amma hiçbirinden ses çıkmıyırrr....hayrola....üw
Astatin*, ATHLON, seagate, mosyo2000, reytohanzan, elmas, last trader, mde, The Tatar, cozbek83, uufuk, hanzade, men, abudeniz, atarikafa, seddulbahir, Tosun, temese, akaan, culex, Kennym+, DAX
BANGA mühim
67xxx görülse de NOOLTİ etiketimi hazırlamaya başlasam yaw
BANGA mühim
herkese erken bir iyi akşamlar...
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri