Düşüşün sayımı aşağıda.
Tepkinin (eger sadece tepki olarak kalacak ve düşüş devam edecekse) hedefi, 5. dalganın i-ii. dalgaları aralığı olması beklenirdi. Grafikte dikdörtgen ile gösterilen alan. Ki şu anda bu noktalardayız.
4 tepesinin aşılması 1-2 aralığına kadar bir yükselişi tetikeleyebilir. Aşılmadığı sürece, bu noktalar bence long pozisyonların azatılması/kapatılması için fena yerler değil. Tabi ki hepsi kişisel yorum ve EW'den yararlanırak yapıldı. Ciddiye almayınız.
PS : Oldu mu Aste.?
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
daha öncede sormuştum pela emmim C5 e binermi diye astatin abeye... ben bilemiyom çünkü tanımıyom.
emme velakin ben ikinci el C3 ede C5 ede binerim. bugün 1/5 orta vade 69.000 kısam gelmiş(69.825 stoplu)...
stop yedirirse de saygı duyarım...hehehe...(heleki tom emmi 12.285 derse onların pelasına da sygı duyarım.) ...allaha emanet olun abeyler
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sır aramızda galabilir tebiki...Neden olmasın ve fekat daha sık topik ziyareti gerektirir bu... Yok topik ziyareti ve analizler eksik kalırsa yine aramızda kalır amma forumcek aramızda galır....
%50 si geri alındıysa, ya devam eder bi yükselişin %1x kadar-daha girer- bir sonraki fiboya kadar bendeniz şorta veya bir önceki fiboya geri döner yırtarık..üw
BANGA mühim
hadi vira bismillah..sallayalım oltayı bagalım yakalayacakmıyık...
![]()
BANGA mühim
Aha da yakaladım..Abi hazır yakalanmışkeniki üç kelam ve analiz alsak... ve tabi yaşamaya devam etmek istiyosan...
Bu arada biraz kiloluymuşuz...![]()
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri