hemşerum, yaw bu kitap şu efsanevi köpek baluğu olmasun sakun daa...![]()
hemşerum, yaw bu kitap şu efsanevi köpek baluğu olmasun sakun daa...![]()
COMANDANTE
"borsa da kaybetmeyi sınırlamak" için kimsenin para verip kitap alacağını sanmam
hiç borsaya girmeyiverir böylece kaybı tamamen engellemiş olur
ya sevgili reklamatörler, şu yalan ve yanıltıcı reklam metinlerinizi yazmadan önce hiç okumuyor musunuz? Ha yok okuyor ve buna rağmen fark etmiyorsanız bu garip ifadeleri diyecek bir şey yokHiç unutmuyorum bir tanesi de, kitapla 1 hafta önce tanıştığını yazıyor du giriş cümlesi olarak...metnin sonunda ise milyarlar kazandığını....okumak+öğrenmek+milyarlar kazanmak..hepsi bir haftaydı
la bi defolun gidin daaaa..hehehe.. yaw bir tanesi çıkıp dese ki "abi ben bu işin pratiğini beceremedim, ama öğrendiğim teknik analiz formül taktik v.b. leri bu kitapta yazdım..ben beceremedim belki siz becerirsiniz", yemin ediyorum hemen alacağım kitabı.....
heheh
BANGA mühim
az bi miktar 69075 den kavırma ve aynı miktar 275 den reşort.. motivasyon atışı ve tradegunları çalışır vazietet tutmak maksatlı...
BANGA mühim
neaaaa -400 makas mı..demekki şorta devam..hehe..
Opsi Van Kenobi..gördüm seni..onlinesın..garan daki bu OBOOO nun hedefi ne olabüür opsi abi
BANGA mühim
Bugün PPK toplantısı varmış...Sanırım faiz indirimi çıkması zor...hatta USD de bu hareket varken sürpriz bir faiz artışı gelirse şaşırmam..."No change" beklenen, faiz artışı ise "bomba" olur..
vob30 a bakıyorum 5-15-60 larda pupucuklar belirdi...amma günlükler hala feci... 68875 i izleyeceğum..bunun altında pupular badem olur sanırım..üstünde ise gorkmaya devam ederim
BANGA mühim
5-15 dakıkada TOBO süsü veriyor..demekki graşacak![]()
BANGA mühim
way way way..bu arada taşımakta olduğum şort gontratlara, PALA nın ayın 7 sinde ahlaksız teklif yaptığı seviyelere geldik yine (yani aslında teklifi kabul etsek eyi olacaymış, 12 gün boşa bekledik..ehuehuhe)....Beklememize değmesi açısından bi ekstar 4000 puan daha alamamık lazım...
Dıtatar,
Bugün 670xx leri göreceğiz desem gorgutucu olur mu? (yalnız dikkat...67xxx demiyıorumz, 670xx diyorum ehuheuhe..)..
ivit...günlük grafa bakıyorumda, alt bollinger band, fiyat gelmeden ben önce kaçayım aşşa der gibi kafayı indirmiş..fiyat kovalar bollinger kaçar dönemi (gısaca agresif trend) olabülür, ayu çıkabülür...ama tabi ki...her şey olabülür...never exceed %50..heeh
BANGA mühim
way**....biz laflarken depmiş bu..ama gorkmadım..hatta 69000 uzlaşmasının parasıyla 375 den biraz daha şort yaptım desem..üw..
ne korkacam tavuk mu korkacam..dax gelmiş tapiye nerdeyse verdiğin depki 200 puan..pee..
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri