o trıangle cok barız ve tahtada zorlama bı satıs war gıbı...işlem yapmam..en azından satmam...
o trıangle cok barız ve tahtada zorlama bı satıs war gıbı...işlem yapmam..en azından satmam...
--Eksiklik Kendi Özümde--
verecek gomecek olsa neden trıangle ın tepesınde calıstırmadı?..eminim orda bır suru lonkcu toplardı...bunun oyun tarzı bu değil..ya tarz değiştirdi ,ya da bı katakullı war...ne olursa olsun haftalardır devasa şişen trade inin sonucu bu çizgilerle olmamalı diye dusunuorum...
ha hersey bogazına kadar satta o ayrı...ama bu rıske gırmem...
bariz drumda kim gelir ?...bilineni kim bilir ?..ky..yani bant kırıldı mı kim vurur?..gene ky...bilinmeyeni kim bilir?...pala...bu şekilde ve bu kademelerde yeni kısa açan anca ky dir...peki madem ööle ..neden apsd 0 larda?..kim kapıo kısalarını pasife yazarak yeni açılan şortlara karşı?...kafamda binbir tilki...ı ıh kardeşim..bilmediimi trade etmem...
eylül 22'den beri piyasa stop yapmayanı ödüllendirdi. kar görmeden pozisyon değiştirmek bir nevi 'iş bilmemek' sayılıyor o tarihten beri.
bu yeni bitirimlerin kontrat sayıları ne zaman artarsa bu üçgen de o zaman tarih olacak işte.
şimdi şayet yükselirse ve apsd artmaya başlarsa....uzarım...
batron,
Yeşil çıbıktan sonra mani filowların ikisi de bariz gevşemiz...Pembe daire şort skuzi yeresi, mavi daire de yeni poz yapma yeresi...mavi daire yeresi triyengıl olunca ilk dairede doğru pozda olanlar da inceltilmiş oluyor...perfect murderer- the pala...diyorum ben...bi kere 4 bi kere 2 bin teklif etti..ricekt ettim... 10000 istiyorum..amma herşey olabülür..graşacaysa bile ilk üçgen kırılışı tuzaktı süsü verilmiş yeni bir yukarı tuzakda olabülür ama gördüğüm şu; bu mani filaowlar bu kasayı taşımaz...yukarı depse de graşacaktır..zaten PUPUlarda var..üwww..15 dklıkda..bence...grafik çok perfect bence.. made by Pala...ve fekat, PALA is Iron but not MAIDEN..![]()
![]()
BANGA mühim
NOT EXCEED %50.0000000000000001 teoremini unutmadan; eğer 15 dklıktaki PUPUlar kırılırssa ver elini 69600..yok PUPUlar çalışırsa, geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun
BANGA mühim
asimetri var...
Bu arada bangacı gedi yok ama söyliim yine..Morgana 3 gündür USDTRY de agresif alıcıymış
BANGA mühim
TAHVİLDE DE aynı sorunsal mevcut...korale asimetri,korale sorular...
ne yalan söliim duble muallak...
ben uzamaya çalışan bir pala olsam..yarın 15.00 e kadar ikili dip çalıştırırım...70.200-71200 arasında...sonnasında da arkama bakmadan alır giderim...ama uzamaya çalışan olsam...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri