Şimdi yukarıda yazan 20-28 Ekim 9 adet fibo ilişikisiyle TARİHİ BİR FİBO PENCEREDİR.
5 adet ilişki 20 Ekime gelmektedir.
2 adet ilişki 27 ekime gelmektedir.
1 adet ilişki 26 ekime,
son ilişki ise 31 ekime gelmektedir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
8 trade gününde 9 eski dip tepe ilişkisi ve 5 i 20 ekimde.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok ilişkili sıradan olmayan güçlü bir fibo pencere var önümüzde.
İş çok basit,
Bu hafta hemen düşerse 20-28 dibe gelecek.
Hemen düşmezse 20-28 tepe oluşumuna gelecek.
Fibo pencereler dönüş için vardır.
Bu dönüş aşağıdanmı yukarıdanmı olacak ilerisi için çok kritiktir.
Jelibon.
Burada 20-28 düzeltme olursa dikkat tepe gününü tam bilmiyorum 12 ekim 72 saat olan bugünde olur 20 side olur,
AMA DÜZELTİRSE sonrasında 28-31 ine kadar, 11 KASIM TEPE OLUR.
20-31 EKİM TEPE OLURSA YİNE TAM TARİHİ BİLMİYORUM BU SEFER 11 KASIM DİP OLUR.
Jelibon.
Daha önce 20-28 ekim olarak verdiğim pencere 20-31 ekimdir.
Jelibon.
Tabii bunlar bizi bağlamaz.
Trade plan açık nettir.
oew 1240 ve 1261 dir.
Vix sat setupu çıkınca short olacağım.
Ve buna 1240 dan başlayacağım. Her 10 puana 1/4 short açacağım.
Burada 1258 i düşüş dibini geçtiği anda kendini ele verecek.
Bu köftehor bakalım ele verecekmi? Sürüncemeyi sürdürecekmi?
Ele verirse ve geçerse aşağıya olan düzeltme B düşüş olacak ve ardından 2 yukarı C yukarı gelecek.
Ele vermeden dönerse yani 1258 ihlali yapmazsa, aşağıya düşüş düzeltmemi v aşağımı soru işareti olacak kafamızda.
Her ihtimalde hem tarihle hem vix setupla sabırlı olmak gerekiyor.
Kişi hiç risk istemiyorsa iki seçeneği vardır,
1. 31 ekimi görmek. Yani fibo pencereyi görmek.
2. Hem fibo pencereyi hem ana tarih olan 11 kasımı görmek.
Jelibon.
BUGÜN ALAYINA İSYAN 8 AGU ANA TARİHİ %10 GETİRMİŞTİR.
ALAYINA İSYAN AYUYA UYARI YANLIŞ YAPIYORSUN YANDIN 3 EKİM FİBO PENCERE SON GÜNÜ TARİHİ 150 PUANI BULMUŞ VE 9 TRADE GÜNÜNDE 5 AYLIK DÜŞÜŞÜN YARISINI GERİ ALMIŞTIR.
Sabır olursa kazanılır olmazsa dön dur olursa öyle bir hızını alırsınki dönme olursun bu piyasalarda.
Jelibon.
Şuda unutulmalı aşağıdan bb dönüşlerinde vix setupa illa gerek yoktur, aşağıda vixx bb dışına yukarıdakine göre çok az daha seferde çıkmaktadır.
Yani bb ihlali daha az olur.
Tabii bunu şimdi değdi diye short basanlar olacak.
O zaman tepede 12-17 ekim arasında kalacak.
Eğer onraı yemek isterlerse bunu 20 sine uzatırlar.
Bizim için 1222 desteknidir dirençmidir. Pivotumuz budur. Ne demek bu? Geçemezse artmaz. Gerçerse destek yaparsa artar.
Yani tek rakam 1222 altı üstü.
Jelibon.
Şimdi işe gitmek lazım gece geleceğim ancak.
Jelibon.
Bugün Altın
Dirençler 1687-1692 ve 1699-1712.
Destekler 1659-1663 ve 1633-1641.
jelibon.
Bu hafta altın
Dirençler 1687-1692 ve 1725-1750.
Destekler 1633-1646 ve 1605-1618.
jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri