4 AY DÜŞÜŞ 5 AY DÜŞÜŞ OLACAK YUKARIDA.
5 AYA 6 GÜN YUKARI.
jELİBON.
4 AY DÜŞÜŞ 5 AY DÜŞÜŞ OLACAK YUKARIDA.
5 AYA 6 GÜN YUKARI.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ayın 28 ekiminde bradley var,
ve ayın 20 ekimi ile 28 ekimi arası fibo pencere var.
Buralar 1 düşüşün dibi olabilir.
Kısaca gözüm önce bu 12 bradley ve 12 ay dönümünde olacak.
Bunada 72 saat vereceğim. 12-15 arası dibe gelirse yön tek trend yukarı olacak 20-28 e.
12-15 tepeye gelirse yön tek trend aşağı olacak 20-28 e.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Aşağıdan gelen longumun kaarını aldıktan sonra
1150 ye geri çekildiğimizde çekilme aynı gün olduğundan mal alamadım.
Ve sonrasında hep flat kaldım.
Vede bu iyi oldu.
Bundan sonraki trade planım: Bu haftayı, kısa vadeli günlük işlemler harici yani vurkaçlar harici, flat geçirerek 12-15 ekimi görmek şeklindedir.
Bunu yaparak ileriyi çözmeye çalışacağım.
Jelibon.
İyi Geceler.
Yarın iş çoktur.
Jelibon.
altın olayında 12 artı 72 saat özellikle 15'i dibe gelirse alırım. Cmt???
Jelibon.
Gümüşte
Dirençler 32.50-33.30 üzeri kapanış 34-35 dir.
Aşağıda destekler 30.89-31.50 ve 30-30.30-30.60 dur.
30 altı olumsuzdur.
Jelibon.
üstad bu king solomon bizim de peygamberlerimizden hz. süleyman olmasınkuran da da kıssası vardır, rüzgar bile emrindeymiş ordularını onunla taşırmış hele bi saray yaptırmış mermerleri o kadar muhteşemmiş ki sarayın girişindeki mermerlerin olduğu yerde derin bir su var sanan sebe melikesi belkıs paçalarını sıvamış
![]()
Şimdi iyi oldu iste bir ara 11 tepe Militia dedim
Daxda tepe yenileme tam 12 şinde dowd 12-15 beklenilene dondü olay
Dediğim gibi dowdA bu hafta tepe haftası gelecek hafta düşüş haftası
Gelecek hafta düşmeme bunun stopu olur
Vixde aynı anda short setupa gelirse Perşembe cuma pazartesi cortlArim
İponejel
Militia eşittir noluyo
http://sg.news.yahoo.com/dramatic-vi...74110-955.html
hatırlamakta fayda var, tüylerim ürperdi![]()
jeli heykeli dikilecek adamsın... ons yardı 1685 i...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri