Uzun vade sistemim dönerse haber veririm hürmetler.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Selam dostlar hareketlerin güzelliği gözler önünde onun için kaldığım yerden kıpraşmadan devam ediyorum.
Hz.Mevlana
İyi haftalar dostlar ben daha shorta devam ederim
Hz.Mevlana
sn V.O.B hala short devam etmekte sanırım... değişiklik var mı sinyalde ?
Selamlar dostlar uzun vade düzelmediği için zart zurt yazmıyorum düzelirse haber verecem hürmetler cümleten.
Hz.Mevlana
tşkler sn V.O.B..
Selamlar dostlar uzun vadeyi düzeltemeden uçması imkansız onun için fazla kurcalamaya gerek yok ancak düzelttiği zaman uçacaktır shorta devam ederim.
Hz.Mevlana
vob kardeş, düzeltmeyi nereye kadar bekliyorsunuz? teşekkürler.
Merhabalar,
Dün bir ameliyat geçirdim,narkozdan çıkalı daha 24 saat olmadı,hayati bir operasyon değildi,iyiyim.
Sabah baktım 26 ölü 22 yaralı..
İçim yanıyor...
-Bu iş herşeyin önüne geçiyor artık...
-Adamların saldırmasını beklemeyeceksin,proaktif davranacaksın.Onlar saldırınca ,pusu kurunca, sen saldırmayacaksın,sen baştan saldıracaksın,onlar başının çaresine baksın.
-Madem NATO'nun 2. büyük ordususun,gücünü göstereceksin,Allah'tan başka kimseden korkmayacaksın!
-Madem dünyanın 16. büyük ekonomisisin ,ilkönce kendine güveneceksin,milli güç unsurların senin yegane güç kaynağın olmalı...
-Riske gireceksin,şu ne der bu ne der diye dış politika yapmayacaksın,riske giremezsen,kazanamazsın.
-Zayiatını saldırırken vereceksin,pusuya düştüğünde değil...
-Mustafa Kemal Paşa; büyük taarruzda,Harbiye'den hocası olan paşa,düşman tahkimatını görüp,riske giremeyip , saldırmadığında,ast kumandanlarına emir verip şöyle demişti:
"Siz taarruza kalkın,sizi görünce kumandanınız da taarruza kalkar.!!"
-Bu millet galeyana gelirse,bu milleti ne devlet ne de hükümet tutabilir,iyisi mi milletin duygularına tercüman olup ,gerekeni hemen yapmak,herşeyden evladır.
-Demokrasi demokrasi diye bize güya ayar veren,sonra da bu çapulcuları besleyen dış güçlerin oyununa gelmeyeceksin,hatta onların birliğine girme girişimlerini bugün hemen durduracaksın...
-Özüne ;10000 yıllık tarihine döneceksin,Osmanlı zamanında bu isyan girişimleri olduğunda ,misal Muhteşem Süleyman ne yapmıştı?
-Ve ilkönce Sultan Süleyman gibi iç isyanı bastıracaksın,sonra dış politika icabı bölgende liderliğe soyunacaksın,uzaktakileri kurtarmadan önce ,ilkönce evinin önünü süpürecek ve arka bahçeni temiz tutacaksın.
Ben şahinim beyler;
52 yaşındayım,Top.Atğm. olarak her türlü görevi almaya da hazırım...
Canımı verebilirim,ama bana verilen her vazife ,
yapılacaktır!!!.....
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Öncelikle geçmiş olsun Sn.Saraylı... inşallah sizi yine eskisi gibi daha sık görebiliriz burada,
Yazınız için teşekkür ederim, hislerime tercüman oldunuz...dağ dere tepe bombalayarak olmaz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri