dax ın işlem salonlarında ; yar saçların lüle lüle ,hadi sana güle güle türküsü çalınıyormuş.
dax ın işlem salonlarında ; yar saçların lüle lüle ,hadi sana güle güle türküsü çalınıyormuş.
ilk hedefimiz 48500 diye düşünüyorum cuma günü
günaydın arkadaşlar.......
nolmuş böyle....
çok ayu gördüm sizi...
geceden uzunduk...yarım...
aynı uzunlara devam şimdilik.....
tatilede bana dokunmayacak şekilde 1/3 uzun girecegim..... şansa artık..kumar içimize işlemiş....
selçuklu kardeş..helvadan yırttın.... kıyamam sana.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
saat kacta kapaıyor bılgısı olan varmı ?
abi nerdesin ya .. helvaları ben haftasonu hazır etmiştim .. resimdeki gibi değil ama .. un şeker su karıştırdım .. ha ha ..![]()
bu arada iyi bayramlar .. sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim herkese ...stopum 46500 olduğu için bayrama kısa giriyorum .. paimei satta .. helvalar duruyor .. cuma lazım olabilir .. he he![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bayramınızı kutlar, sağlık ve esenlik dilerim...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri