45600 ustesinde acılır yukarya devam eder .acılmaz longs stop eder
45600 ustesinde acılır yukarya devam eder .acılmaz longs stop eder
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
matrıks dondu ?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
günaydın bol kazançlar..... arefeniz kutlu olsun ...![]()
46200 maliyet kısa devam 46500 stoploss .. paimei sat demedi daha .. üü
üü
![]()
herkez bayram tatilde![]()
utanma makası -1000 yap PY.
cuma açılışımız tarım dışı istihdam gününe denk geliyor, dikkat.
Yav öbür forumda millet 1000 artı bekliyordu.Patladı ellerinde.Herkes iyi bir artı açılış bekliyordu.Halbuki dow cumaya göre 100 puan artıda.Demekki py ne derse o.Ben 700 flat 725 long 775 flat 900 short en son 900 den long yola devam.Azıcık tepki olabilir.Ama artık 46500 tepe oldu hiç şüphem yok.
bence yön fena halde yukarı
az bir olasılık 44500 olsa da baya bir yukarı olacak bence
55000 çok uzakta değil
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri