hay tüküreyim yaw..300 e relong yazmıştım gelmedi lebronik
hay tüküreyim yaw..300 e relong yazmıştım gelmedi lebronik
BANGA mühim
ha bu arada sadece lonkları iade etmekle kalmadım...uwww)
--Eksiklik Kendi Özümde--
alacak bence..ama filat..ehuehe
BANGA mühim
73450 spot30 da öööle önemli bir yer ki..annatsam,dadına doyamassınız..![]()
şöyle; eğer bir yöne hülülülüllü hareket olduysa ani olarak ve 5 dklık indikler desteklemiyorsa, o hülülülül hareketler ya ky nin panik işlemleridir yada palatronun ters yön öncesi son silkelemesidir (-ki çoğu kez ikisi aynı şey)... O boşluk hülülülülüsü dolar..yani 200-300 puan için...ayrıca ben bile long kovalamaya başlarsam kesin şort zamanı gelmiştir..amma bu long kovalama sayılmaz
BANGA mühim
ohara buhara...
BANGA mühim
"ulan tamam bak verdıler bırazdan not arttırımı patlar,zaten uzun kesmek ıcın verdıler " diyenlere inat gömuo...![]()
Günaydın VOBORSAAAAA,
Aste baba,
Çok yakın arkadaşınız "pupu" yu mahinurla sadıka'nın yanında görmüşler. Bir açıklama lütfeeen.
En az 3 HİSSE...
ehuehuehe...doğru çıktı la bu..keh keh..işte beyle..yazı tura
yahu hep ciddi ciddi analizler falan yapıyoruz..arada geyik de yapmak lazım..misal; aşağıda bir obo şekilli, gevşeyen mfi li nunu lu bir 60 dakikalık şemal var...velakin fiyat mavi nin (73.150) altında saatlik kapanış yapmadığı sürece şort sakatus...sonuçta trend gücü göstergesi 4 üzerinden 3 alarak yunanistan ve ispanyadan ve hatta belki abd den daha iyi durumdayım diyor...hhehee...faraza, OBO da en çok bafilenen/yanılan formasyonlardandır.. gördüğünüz gibi öz de hiçbir şey demeyen bir analiz oldu...heheeh
Eklenmiş Resmin önizlemesi![]()