Günaydın ey şanlı brakisefaller, dokisefaller ve varsa kefaller...
FDJ 10910 da kalsa eyi olacaymış..11050 ne abi..ayıp valla... her neyse, evıri gap karsşuldbi teykın
BANGA mühim
el-bademül şortingen..mi acaba
--Eksiklik Kendi Özümde--
aaaa ayıp valla ağalar hacılar..böyle, sanki o adam benmişim gibi kinayeli kinayeli sorular sormayın...valla ben deilem yaw
valla bu soruyu elemana sormadım ama basit bir hesapla 250,000 TL civarı bişi almıştır diye tahmin edebiliriz.. O oyun 190000 lira büyük ikramiye veriyor ortalama..ama çoğu kez 1 den fazla kişi biliyor...o yüzden 250,000 dir tahminim...
ayıpsınız ağalar bana çıksa kuponları yapıştırmaz mıyım foruma..4 çıkınca bile yapıştırıyorum...hadi kuponu yapıştırmadım, alacağım 0 km Pajero nun resmini de koymaz mıyım..aybediyonuz valla![]()
BANGA mühim
yes we can..evırı gap kars şulbi teykın aftlo pedro..72000 düz iflat, 72275 küsürlü reşort..ilk yarım saat 200-300 puan bantta sabah esintili dalga yapar tahminim...dün ikinci seans ki hareketin 72300 altına sarkması longları gıllandırıcı kanaatimce..amma 72300 üstü saatlik kapanış yine filmi değiştirbilir..teykitisi
BANGA mühim
o neydi le öyle 74100 ü öptüler bi ara.. ne iş...AFTLlO sen bilirsin..aracı kurum hatası mı yoksa mundiss kredi notu mu arttıracak..hehehe
BANGA mühim
aftlo safları pek sıcak pek rahatmış..teprik ederim..
BANGA mühim
sanırım bir sonraki aftlo saldırısı ile H (day) yenilenebülür
BANGA mühim
yannız sakalımda beyazlar çıkmış..teprik ederim..arada kızıl lar da vardı...muhteşem yüzyıl da,barbaros hayrettini oynamaya talibim..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
abi ben doğrudan Hürreme talibim.. hiç lafı dolandırmadan açık açık söylüyorum yani...o olmazsa mahidevran da olur...
ha bu arada önceki bölümlerde mevta olan VIKTORYA-SADIKA yı uçakta gördüm..ziro makyaj vardı yüzünde ve TV de göründüğündne çok çok daha güzel... Ona da talibim![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri