bull market Nickli Üyeden Alıntı
Kımıldamadan okudum, tatil günlerinde bu kadar ateşli olunurmu yaa, ben yaklaşık bir ay kadar önceleri günlük kurul dağılımlarından bahsederken, egemen- kalkınma diye yırtındım, alsatçılar alan menkul vb kurumlardan yapıyor saydım, py nin hesabı bi şekilde bu kurumlardan, egemen ve kalkınmayı kullanarak bi haltlar işlediğini bahsettim durdum.
Ahanda şimdi bayram öncesi bayram tatilinden korkan bu kurumlardaki çakalların yaptığı işlemi tartışıyoruz? olay çok basit aslında, adamlar nakite geçti, yukardanda shortları oldu maliyet 45500-46500 olan diğer efg deutsche citi ortalamasına geldi diyorum.
Yoksa vobaş bu işin neden ve niçin yapıldığını herkesten iyi biliyor, hatta bişekilde bişeyler yapılacağınıda biliyordu diyorum, bu kadarda iddialıyım.
Bakın paranın döndüğü heryerde bir fedai vardır, onunda bekçileri korumaları vardır, işte o yardımcılarda oyun masasından uzakta olmazlar, tam tersine hemen yanında yada oyunun içinde olurlar, emin olun oyunun içindeler ve taaa vobaş ın içindeler diyorum, hiç ama hiç kafa yormaya gerek yok, vob tam anlamıyla kurulu düzendir, bunun böyle olduğu pek çok olayı gördük ve görmeye devam edeceğiz. niçin? burada onlar için bol keklik olduğundan, ne zaman keklikler biter o zaman düzen gider yada kurulu düzen bozulur, ama kekliklerinde biteceği yok mubarek, baksanıza, gidiyormuyuz hiçbirimiz, er yada geç hepimizi avlayacaklar bunlar.
Bu anlamda ivedilikle en kestirme çözüm, Vob kontratlarında 10 dakikada bir yapılan uzlaşmanın gün sonu sadece tek bir kere yapılmasını istiyorum ben, bu o düzeneğin belini kıracaktır bundan emin olunuz, bu çözümü bilmeyen yok, ama düzenlemeyi yapacak olanda yok, daha evvelde bu konuyu çok bahsettim, her fırsatta tekrar edeceğim, dünyada büyük borsaların futur piyasalarında gün sonu tek uzlaşma yapılır, bu tip sadece gün sonu uzlaşması yapılmayan bir vadeli işlemler pazarında çıplak kontrat almak satmak ky için direk kumpastır, bunuda gündemden düşürmemek gerekir diyorum, saygılar.
Yer imleri