sp olayından önce ise 70325, 71400 ve 72300-900 short için uygun demiştim,....
sp olayından sonra en erken long için 72875, 71400, 70325 vermiş, 69125 e belki bir sarkma olur demiştim,....668xx ler görüldü,...
sp den sonra vade sonu uzlaşma için 3 yer vermiştim,....sp den sonra 78050, 66350, 518xx... iikisi üzerinde durmuştım, 78050, ve 66350 , 78050 ye sp ile birlikte daha istekli idim,....
sonuç şu hali ile bu sp manipilatör durumunda,.....10000 puvan çakarak short biçti,...9000 puvan inerek long biçti ve sıfatı haketti,....manipilatör,.....biz bunu unutmayacağız, kaydedtik,...şimdi ya bu sıfatı ile yaşayacak, yada kendini düze çıkaracak,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu durumda belirleyici 3 fiyat var artık, 72875, 71400, 70325,....bu aralık artık py nin bir yönden diğerine kırılımı,......bu aralık sp ile yukarı geçildi, sp den sonra şimdi aşağı geçildi,....ve tekrar bu aralığa gelirsek bu denge aralıktan bir yöne kırılacağız,....bu yön olacak ve buradan uzlaşma çıkacak,.....
aşağı kalırsak 66350, yukarı gidersek 78050,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
701xx,
690xx,
678xx,
indikatör negatif,...
701xx lere bir hareket olmadıkça düşüş terendi bitti diyemiyoruz,...
özet şu şekilde bu zamn içinde 694xx-5xx ün yukarı kırılması fişyatları 700xx üstüne atabilir, bu düşüş trendinin bendeki 5 lik zamnda bitmesi demek, ama şu demek deyil, 701xx den realze bu olabilirde olamayabilirdi,...ancak bu 700xx lar görülürse bu 5 lik düşüş trendi bitecek, yeni sayfa açılacak,....bir süre yatay olabilir, yukarı olabillir aşağı olablir, tek bildiğim bu trend sonlanmış olacağı, diğer bildiğimi mesaj 14558 ve 59 da yazdım,....
kulakları çınlasın bir arkadaşım vardı, şöle derdi tek bildiğim ........
annadınıznı,....annayanlar butonlasın, yahu biraz ses verin ya, böle mattürbationdan ileri gidemiyoruz,....
tünemeyin paracıkların üstüne,......
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri