Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
O zamana kadarda 23-03 tradeinde önce 1101 altına gelmek fibo pencere boyunca satışı tetikleyebilir.
Şimdi senaryolardan üçgen goodbye olmuştur, ya v 3 düşüşdeyiz ya kafamda başka birşey var.
Gece yazarız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altında ise tartışmasız çalışmayan cycle kendinisi için beklenilen ekim ortasına kadar tepkiler yer yer olsada satıştır.
Jelibon.
biri ipucu verdi.
v deyiz.
3, v, 1.
Jelibon.
Bu Beşiktaş BankAsyada ilk 5 e girmez derken,
2-1 oldu hayret ya.
Jelibon.
Yukarda nasıl 1220 idi olay aşağıdada 1120 olay.
Yukarda sadece 1 gün üzerinde kapadık.
Aşağıda her hangi altı kapanış yakar.
Jelibon.
Alakasız maçı kazandık şampiyonmu olacaz ne?
Jelibon.
İyi Geceler.
Yarın fibo penecerenin ilk günü.
Bugünden yüksek sp kapanışı anahtar.
Ya 03 e kadar satacak, ya bugün kapanış düşüğüydü 03 e kadar alacak.
Tekrar ediyorum risk istmeyen beklesin bitimini görsün.
Geri sayımda 7 gün.
Jelibon.
Papatya her türlü haklı çıkar mühim yorumlayabilmek,
Yeni dip olsun spde, 31 agu fibo penceresi 1231 ile yüksektir.
Burada verilen bir tarihtir sonuçta bu.
Yeni dip olmasın bu sefer 23-03 tepe yaparak yine çalışır.
Fibo pencere 3 ihtimal yapar, yukardan dönüş, aşağıdan dönüş (aslı dönüştür), yada çalkalama.
Bakacaz bakalım.
Niye işimiz zordur yorum açısından? Bunun bir aralık olması tek tarih yerine.
Nya ise sakat. Nya haklı ise diğerleride ona gelmeli. Not: tsx öncü borsada yeni dipde.
İyi geceler.
Jelibon.
Ha işte yak burdan noktasal 1120 kapadı.
Jelibon.
Jelibon üstad dj ne yaptiiiii böyleeee![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri