Gümüş graf.
Jelibon.
Gümüş graf.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Başarılar, akşama kadar out.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şunu da ekliyim vobda hikayeden 50000 görür dedim 2-3 yıl önce,
Hsbc tonbul parnak 50000 e çizdi tam. Asti hatırlar. O, 50000 vobmuydu imkbmiyedi tam hatırlamıyorum. 2008 veya 2009 da. Şunu merak ediyorum ondan sonra ne yaptı endeks? Bir daha 50000 e gitmişmiydi unuttum.
O bara bakın, sonra ne olmuş ben hatırlamıyorum. Benzer olabilir sonuçta.
Jelibon.
Demekki hergün yazacan stopu ve 5-10 bin puan ilerilere ve gerilere birşeyleri.
Oluyor ara sıra.
Neyse out.
Jelibon.
jeli onu iyi ben hatırlarım. 45025 idi adam bir çizdi 5o bin hsbc direk kafasına malı indiren tek ky bendimforuma bile attım extreyi. sonra geri geldi fiyat 45 bine 45 den bidaha deniz yatırım çizdi 46800 e kdr sonra 45300 geldi 45300 den 46500 e kadar alım yaparak %3 arttı kapattılar günü.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şimdi 40 dakka sonra fed kararı.
FMİM mi olacak ne olacak?
Kapanışta anlarız.
Bugün niye önemli?
Dün artı gap ardına satış iyi olmadı spde üzerine birde orta vade indik %1 de flate.
Nasdaqda %1.5 da flate.
Artı gün zaten sorun olmaz indik için, eksi günün şiddeti ise sonuçta önemli olur kapanışta.
Son fed, jackson hall ve bu, 3 toplantı ve sıfır sonuç, bundanda sonuç çıkmayacaktır.
Piyasa 1187 +7, 1200 pivoy -5 de hazır bekliyor olayı.
1200 üzerinde kapanış olumlu,
1187 altında -7 den fazlası olumsuzdur.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri