Endeks 100 için yukarı harekette 38000-40000 aralığı ciddi direnç, maksimum bu seviyeler görülebilir, görülürse fena olmaz, ama sonrası fena olabilir, saygılar.
Endeks 100 için yukarı harekette 38000-40000 aralığı ciddi direnç, maksimum bu seviyeler görülebilir, görülürse fena olmaz, ama sonrası fena olabilir, saygılar.
arkadaslar onbinde 2 altinda komisyon odeyen varmi??
yardimci olurlarsa sevinirim !!
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Onbinde 1ödüyorum ben.Yani 45 46 kuruş iniyor çıkıyor değişiyor.Bu arada özelden yazdığınız hsbc ile ilgili olayda yanlışlık var.Fiyat serbest gerçekleşmedi.Limit fiyatlı 50 000di limit.Yazdığınızı çürütüyor bu dediğim.Olayda başka birşey var.Eğer öyle olsa fiyat 50 000 de kalmaz serbest deyince tavanda kalırdı.Saygılar.Eğer siz bu denilene inandı iseniz bu limit fiyat serbest fiyat olayını bilmiyorsunuz.
15 agustos da 52600 den sat veren günlükler ,26 eylül de kapanış itibariyle al verdi(46150 den)..evet ! mevsimsel yükselen trent başlamıştır kanımca...
Konu abka tarafından (27.09.08 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.
ahh ahhhben bu tarzi taniyorum ancak yinede cevabimizi verelim
simdi o gun tavanin 52.000 oldugunu dusunelim
ancak yalnizca 50.000 e kadar satis girildigini yani 50.000-52.000 arasinda hicbirsey olmadigini dusunelim
sen 7500 tane serbest fiyattan emir gonderdiginde en son nerede alici varsa orada kilitlenir kalir
yani 50.000 de kalir nitekimde o gun o sekilde oldu
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şimdi noldu kongre olayları falan bilgisi olan varmı? .. pazartesi helvamı yiyecekmisiniz ??![]()
birde sistemi satta kapanan varmı acaba çok merak ettim ?
SLM ARKADASLAR SIMDIDEN TUM KARDESLERIMIN RAMAZAN VE SEKER BAYRAMLARINI KUTLARIM.
INGILIZCE BILEN BIR TERCUMAN KARDESIMIZ YOK MU!!!!ARANIYOR!!!![]()
BAK KARDAS BEN SIMDI VOB'DA HESAP ACTIM!!! EN AZ 600 DOVIZ KONTRATI ALACAGIM !!
FAKAT BEN DOVIZ KONTRATINA UZUN VADEDE PARA YATIRACAGIM. ARALIK SUBAT VADEDE!!!!YANI BEN GUNLUK AL SAT YAPMAYACAGIM!!
EN COK SEVDIGIM EURO KONTRATLARI OLACAK!!!
VOB'DA 30ENDEX KONTRATI ILE ISIM OLMAZ!!!!
Konu kayahan tarafından (27.09.08 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.
Şu an 11367 kullanıcı var. (0 üye ve 11367 konuk)
Yer imleri