Bunlar maskaralığı yine haftanın son 2 saatine sığdıracaklar herhalde. 1 haftadır long hazırlığı yapıldığı belli oldu elleri ortaya çıktı. Yurtdışı % 0 filan olsa bi 2000 puan gider mazallah. Yatırım tavsiyesi değildir tabi.
Bunlar maskaralığı yine haftanın son 2 saatine sığdıracaklar herhalde. 1 haftadır long hazırlığı yapıldığı belli oldu elleri ortaya çıktı. Yurtdışı % 0 filan olsa bi 2000 puan gider mazallah. Yatırım tavsiyesi değildir tabi.
Konu sentinus tarafından (26.09.08 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
herkese iyi tatiller,iyi bayramlar.......
dün gördük ralliyi 50000 oldu işte .. şimdi sıra şelalede .. neyse fazla yazıpta kafa bulandırmayım .. benim stopum belli 46500 .. kısa poz devam ..
her Allahin gunu 11.000 resmen kaya gibi direnc oluyor
dun aksami hatirlayin hersey yolundaydi 11.100 gecilemedi bile
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Konu mbm tarafından (26.09.08 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Konu mbm tarafından (26.09.08 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.
Şimdi de fortise kancayı taktılar, eğer mudiler para çekme kuyruguna gırerse onu da kımse kurtaramayacak, piyasa cok civcivli, bir yanda kurtarma planı bir yanda avrupalı bankaların kapana sıkışması, en iyisi izlemek...
bu arada sayın mbm ve followun iddialaşmalarını keyifle izliyorum... çok yaşayın...![]()
pardon, selcuklu demem gerekirdi![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri