Şimdilik sistemde bozulma yok bende long devam.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Sistem shorta döndü short devam.
Hz.Mevlana
selamlar
yeniyim de kd nedir?
teşekkür ederim
Tatile short iyi tatiller dostlar.
Hz.Mevlana
Memleketten saat 18:15 de geldim eve bi bakayım ne olmuş bizim vobda diye orda ne internet var ne de tv teknolojiden uzak bi 7 gün geçirdim çok rahatmış aslında neyse geldik eve bide ne göreyim dediğimiz 68200 leri bugün göstermiş kerata palatüh dedim kaçırdım bugün kü ekşını
Saraylı hocam sistem 1923 gene tozunu attırmış palanın
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Ortadoğuda bir devlet,saldırgan,askeri stratejilerini bile kısa zamanlı baskınla gelen başarı olarak kurmuş,bu yüzden yaygın ve uzun süren bir savaşta muhtemelen başarısız olma olasılığı yüksek,dış politikasını sadece o ülkenin güvenliği üzerine kurmuş,başka milletlere karşı tahammülsüz ve sanki bunlar niye var diye ,üzülüyor.
Uluslararası sularda seyirde olan sivil gemiye deniz komandosu çıkartıp bu komandolarıyla gemideki sivilleri enselerinden vurur,sonra da hükümeti askerimiz vazifesini yaptı diye ,onların ne kadar kahraman! falan olduklarını anlatır...
Anksiyete içinde yaşayan bir toplum,millet bize ne zaman saldırır diye hesap yapıyor,zannediyorlar ki,orduyu güçlü tutunca,orduda yüksek teknoloji kullanınca,bütün düşmanlarını yenecekler,çünkü bu topraklar onlara Tanrı tarafından vaadedilmiş kendi inançlarına göre...
Sadece pozitif bilimle ,cehaletten kurtulamazsınız,ne bireyler ne de milletler..Yüksek ahlaki ve insani değerler,bencilliğin ortadan kaldırılması,yaşama hakkına saygı gösterilmesi gibi yüksek değerler olmadıkça o milletin sonu hüsran olur.
Her türlü zulmü,haksızlığı,çifte standardı huy edinmişler,devlet terörüne simge olmuşlar,güçlü olunca haklı olacaklarını zannetmişler,ama unuttukları birşey var:
Tanrı bu dünyada da hükümrandır ve O asla haksızlığı kabul etmez,sadece cezasını bir müddet erteler..
Gücü ise bazen milletlere vermiş gibi gözükür ama ,Muhteşem Süleyman'ın savaş başlangıcında Mohaç Ovası'nda dediği gibi :
"Zafer ve kudret her zaman O'nun elindedir."
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri