Sn jelibon detaylı analiz ve yorumlarınız için sağolun ,çok makbule geçti,Allah razı olsun !...
1208 de iv bittiyse.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
iv bitmedi ama üçgense.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
iv bitmedi ama iv a ve iv b bitti ise ve iv c içindeysek.
1208 geçilecek ama i nin altında kalacağız.
Jelibon.
v truncate ise.
Jelibon.
İyi Bayramlar.
Benden bu kadar.
Birşeyler 23-30 fibo pencere ve 23-02 vix benzetme bitince netleşir.
Oralar tepe olacak gibi gözüküyor ama bana kalırsa ew yi öyle yerde tuttuki bunlar habere bağlı ew olacak burada.
8 Ağustos dip, 11 kasım tepede bir ihtimaldir unutulmasın, bunun için hem 15 tepei hem 23-02 tepesi devamı gelirse ancak mümkün bu.
Biz ne dedik? 8 i dip, dip oldu, 17 si tepe, tepe oldu, ardından oyalanma pause oda oldu.
23-30, 23-02 görülür ve şekillenir buralar. Basittir tepeyse short kazandırır.
Dipse ve 8 inden yüksek dipse long kazandırır.
İyi Bayramlar tekrardan.
Jelibon.
23-30 pencere verdik önceden jakson hall toplantı geldi çakıldı tam ortasına 26 sına asa tesadüf değil.
Jelibon.
Amerikan endekslerinde orta vadeli indikatörler aylardır satta, kısa vadeli indikatörler 23 ünden beri aldadır.
Jelibon.
tr ne yazılmışsa aynıdır.
53XXX-55XXX dirençdir. Yükseliş devamı ancak üstünde olur. Takıldı kaldı buraya.
Aşağıda 200 haftalık bütün longların stopudur.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri