Tırsak trader ne olcakHem 56 diyor hemde aç kapa yapıyor
Tırsak trader ne olcakHem 56 diyor hemde aç kapa yapıyor
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
hocam sistem ne diyor derken... pass
uzun
kd=63.225
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bence 62625 de 4.d yada 4.d.A bitmiş olabilir. bu çıkış 4.e için . bakalım nereye kadar savrulacak.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
vay yine kapanış kd civarında
Böyle oldumu düşüyo ya neyse![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ilginç; asyab + kapatmış.. demek ki yükseleceğiz...
maalesef bizde dogru dürüst denetim mekanizmasi olmadigi icin ya da var da bazıları için çalışmadığı sürece bu hareketler devam edecek... mecnurun yaptıgının cok daha fazlasını elbirliğiyle yapıyorlar...
yani ne degisti de 1000 puan yukarı zıplayıp 1000 puan asağı hareketler oluyor...
dax ayni dax dow ayni dow
öncelikle 4.d bittimi emin değilim. bitti ve 4.e için çıkıyorsak üçgenin üst trendi yani 64500 ler hedef olabilir. ama genelde e algalarına hedef konulmaz. 65xxx civarına taşmada yapabilir.yarın netleşecektir. 4.e eninde sonunda biticek ve bittikden sonra 5 için 55xxx lere inecez bence. tabi sayımda yanılmıyorsam![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
uzunda girdi geceye...
kötü bi gün oldu ...
yarın 62.625 e dikkat edin..bi de tabikd=63.225 e..
iyi akşamlar.
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri