Sırada Jelibon Altın sayımı var,off çok uğraştık yine buda uzun biraz.
Gece yemedi yapmak uyudum.
Ya şimdi ya never.
Jelibon.
Sırada Jelibon Altın sayımı var,off çok uğraştık yine buda uzun biraz.
Gece yemedi yapmak uyudum.
Ya şimdi ya never.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altun Sayum.
Jöleliler 1000 dedi, 14XX altına inmez doğaya aykırı dedim.
18XX de görüldü.
Bunlar -600, +800 altının o günkü değerine 1400 puan ters yemiş adamlar.
Yazık.
100 kere iflas ettirir bunlar patronlarını 100 kaldıraç piyasada sıkıyorsa bir gün işlem yapsın bunlar.,
Sallamak bedava.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gümüş,
2008 sonbahar dibinden 2011 mayıs tepesine hareket
3 yukarıdır.
8 den 51 e kadar.
51 den beri 4 aşağıdayız.
a aşağı 32.XX de bitti.
b yukarıdayız, bitince c aşağı gelmeli.
4 aşağı bitincede son yukarı 5 yukarı gelmeli.
GÜMÜŞTE BURADA UZUN VADELİ ALIM YERELERİ ÖNCEDEN YAZILIDIR YATIRIMCI İÇİN.
3 ün marjının çok geniş olması (8-51 arası) 4 bittimi? yada nerede bitecek? sorularına net cevap verdirmez. Yanlız 1 tepe 2008 de tam değer bakmadan kafadan söylüyorum şu an 22-23 arasında sanırım.
Bu 4 aşağı o bir tepenin altına girmedikçe 51 nihai zirve değildir.
Jelibon.
Garanti 6.30-6.34 altı üstüdür.
Jelibon.
Endeks tek nokta 5357X dir.
Jelibon.
Ben kaçtım 6 gün daha balık,4 gün tatil.
Başarılar.
Jelibon.
Sn.jelibon...papatya 7 temmuz tepe....8 ağustos dip....17 ağustos yada 23-30 arası tepe....böyle anladım olayı....fakat helal olsun papatyaya....inanmayanlara inat tam tarihler yaptı....eksi artı hakkını bile kullanmadı....bizleri böyle bilgilendirdiğin için sonsuz teşekkürler....onca habere karşı tam tarihi önceden vermek....ne gördüm ne duydum....umarım yol göstericiliğiniz uzun yıllar devam eder....hayatımın puanlarını aldım sayenizde....iyi tatiller....saygılar....
rastgele patron
http://www.youtube.com/watch?v=v272-...eature=related![]()
The last çipura in the seas
and his brothers lidaki's
and also with some ispari's
in Jelibon's kova.
Jelibon.
Öküz .23 de atladı biraz ve kritiğe geldi.
1790 denildiği gibi ayu stop olur.
İkinci destek üzerinde kapanışlarda 1900 yolu açılır.
1790 altı üstüdür, zati öyleydi.
Bugün
Dirençler 1764-1771 ve 1779-1787.
Destekler 1725-1738 ve 1667-1690.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri