dow 11100 üzerine atmalı sağlıklı yükseliş için.
dow 11100 üzerine atmalı sağlıklı yükseliş için.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
25.09.2008 17:17:02 *bush'un Danışmanı Lazear, "kurtarma Planında Henüz Anlaşmaya Varılmadı, Ancak Ilerleme Sağladık"
Çok teşekkür ederim sn. chn69
Benimkisi sadece bir tahmindi, bugün benim günümmüş, absürd olsada tahmin tahmindir diyorum.
Bu vesile ile forumdaki arkadaşlarada, hiçbir tahmini boş yere yapılmış tahmin olarak görmeyiniz lütfen diyorum, sadece tahmin olarak değerlendirmek yeterli olabilir, saygılar.
Konu bull market tarafından (25.09.08 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Drenci kırması biraz zor.Bu sefer 28000 görürüz artık.
Konu V.O.B tarafından (25.09.08 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
üzülmeyin sn. mbm 50.000 e kadar tek tuş çizdiler yani o anda gönderseniz 50.000 e gerçekleşmezdi emriniz, ancak 46,500 e kadar girilen emirler geçekleşti sonrasında.. zaten seans sonunda da gördü orayı tekrar.. önceden 50.000 e satış girenler kaymağını yedi.. vayy be ne gündü, kısada olanlar amma panik yapmışlardır o anda..
Hiç bulaşmak istemiyorum. Ancak okuduklarıma da inanamıyorum . Bu topikte tekniğin , sistemlerin,çalıştıgını sanıyordum. hayretler içerisindeyim. Sizlerin engin bilgileriniz yanında cehaletin batagında olduğumu farkettim. Bu kadar ulemanın arasıda cahil olanların yeri olmadıgına inanıyorum. bagışlayın lütfen.
Hiç bir temel dayanagı olmayan , hiç bir teknik formasyona sığmayan bir hareket , ve yaratılan kahramanlar , havada uçuşan tebrik kuyrukları. Hepinize kolay gelsin.
Neye gülüyorum yaa, heralde yoktur böyle bir gün, günlük yüksek 50000, düşük 44100 görmüş, 5900 point, azgelişmiş ülke borsası intibaı uyandırıyorda, intiba uyandırmasına gerek yok gerçi, ta kendisi, dip en düşükten hesaplarsak en yüksek %+13,4 e ulaşılıyor
teorik olarakd atek kontrat ikiye katlanıyor falan film işte, saygılar.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri