vay vay hiç normal değil...
59.025 gördü,2500 puan tepki yaptı,sistem satta devam...
anomali...
iyi akşamlar hepinize...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
yamyamlar yamyamlar,
kaynanamı yediler..)
--Eksiklik Kendi Özümde--
yev teminatlar ne kadar merak ettim
benmi yanlış görüyorum ykb taban kapamış bi ara işc de tabandı çözüldü bu arada son işlem 61700 dü ama şimdi bakıyorum gene 60,825 olmuş gene yapmışlar yapacaklarını![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Gurtar bizi NUNİ...valla 59100 den başlayıp hülülülülü almaya başlayınca dün oynadığı 60050 den tepiş oyunu geldi aklıma...tırstım...60500 den kapandım ki iyi bir şey yaptığımı sanıyordum..ama şu an dow u falan görüyorum...ingaaaaaaaaaaaa... gurtar bizi NUNİ..senin için fark etmiyor apla nasılsa...gıpraşık değilsin...yarın bi 62000 filan açsın sonra 48000 bile kapayabilir..gurta bizi NUNİ...![]()
BANGA mühim
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bizimki çok temiz döndü,ikisi bir döndülerde..tom a verdiler..
Bizimkinde kemiksiz alım..arada ufak kırmızılar var onlarıda ben şortladım...
Ya nereye girdiysem verdiler bizim ayular savolsunlar...
59675 girdim fasıradak indiler aşağıya neyse flat olmuştum...
Kalkışta gademeli shortladım ama du bakalım.....
Aslında dön beklediğimiz yerdi ama gelmedi...kerizmi niye gelsin demi..
Şeyh Edebalı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri