eğim orası denge idi, denge şu demek altına veya üstüne oynanabilir,..güvenilir indiklerle desteklersen bir yorumun olabilir, ben o kadar ölçebiliyorum, sonrası benim içinde problem,...
haber var haber olumlu,...geçer gider,
haber var olumsuz, tüh olur,....
birde portföyüne bak, bazen portföyün doğruyu söyler,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yine 1000 puvan vumuş yukarıdan,....bu bu gün kaçıncı 1000 puvan acaba, çok arayacaz bu günleri, 400 puvana trade ediyorduk, şimdi kaskatı olduk,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
durum şu, yukarıda ki garaflarda, 5 lik zorlanmaya girdik, ortalamalarda boğuşuyoruz,....geçip kalış sözkonusu,....
buraya kadar geldiğimiz bölüm 1 dk, idi, artık o geçersiz kaldı,....
ben artık 66600-67700 ü bekleyecem,......
günün özeti bu şekilde oldu,......beklentim yani kendi beklentim, 66600-67700 arasında, 65250 zaten maliyetimdi,....bu maliyete henüz bir garam çici çakamadım, onun için bekleyecem,.....
esasen bu pozu açtığımda, daha dakikasında, 500 puvan, devamında 900 puvan almıştım, yapacağım iş çok basistti, 66175 civarlarında, girdiğim yere stop yazmaktı, bunu yapmış olsa idim şimdi karda idim, niye anlattım herkes için, demkki stop sevmesen bile, girdiğin fiyata bir süre sonra stop koymak faydalı, niye mesafe ne kadar uzuyor ondan, deyilmi,......
cümleten iyi akşamlar,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri