Forumdan bir güzide insan kaydığında gökten de bir yıldız kayarmış
SAZANGRAL, SELÇUKLU, STROBABA, PAMBIK, SFENKSÇİ, EMORTIM, KUIN, CERFINO, MAVİ foruma geri dönsün mü?
Forumdan bir güzide insan kaydığında gökten de bir yıldız kayarmış
SAZANGRAL, SELÇUKLU, STROBABA, PAMBIK, SFENKSÇİ, EMORTIM, KUIN, CERFINO, MAVİ foruma geri dönsün mü?
BANGA mühim
dönsün dönsün de ,bu dekorelasyon noolcak ..uwwwwwww
şahsen dönsün bence ama önce bi gece düzenleyelim hepberaber..bi masada oturup yeyip içerekten..(ki astatin bayılır buna![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Miço oy kullanmaya geldi ama şıkları yetersiz bulmuş,
kullanmadan mamasını yemeye gitti söylenerek...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
nerdesiniz eşgıyalar
BANGA mühim
Opsi Van Kenobi the Optisyen abi için de gün sayıyorum...15 gün sessizlik süresi dolarsa onu da ekleyeceğim listeye
BANGA mühim
Bilginin çok değerli olduğu bir ortamda, paylaşım yapanlar topa tutulursa, üstüne üstük forum tarafından sahiplenilmesse, hatta ve hatta hırsızı haklı gören bir anlayış olursa insanlar neden paylaşım yapsınlarki? ben dönmelerini isterim ama bence hiçbiri dönmez. birde şıklarda BOZAYI,HALOJEN,SEREN,CATY,ABİCİM de olması gerekirdi. paylaşımı minimum düzeye indirmiş diğer değerli üyelerinde sesleri duyulmalıydı. forumda 1 sene önce ile şimdi arasındaki paylaşım azlığını ve kalite farkını sanırım çoğu kişi hissediyordur. maalesef forum 1-2 kişi hariç analizin yapılmadığı sadece meraba,iyi akşamlar,nerdesin gibi mesajlar ile dolu bir hale geldi.
Daha kaliteli paylaşımlarda buluşmak dileğiyle...
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
İsimleri, hiç bir gerekçe belirtmeden sessizliğe gömülenlerden seçmiştim. Gerekçe belirterek ayrılanların tercihlerini tartışma konusu yapmamak için onları yazmadım
BANGA mühim
hmm. anladım abi. haklısın.
ancak forumdaki 1 sene öncesine göre olan farkı sanırım sende kabul edersin. keşke herşey eskisi gibi olsa. çok değerli kişiler maalesef artık yok. hepsinin bir an önce dönmesi dileğiyle.
bu konuyu gündeme getirdiğin ve ses getirdiğin için teşekkürler
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
aste, beni yazmamışsın.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
UNLIPATı nasıl unuturum yaww...H etabi adamı tatilde biliyoruk hep.. o yüzden şeetmemişiz..ŞŞŞŞş Unli...back home
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri