ey ahali,
tirexlerden bir hediye....daha önce de bahsettik....:
eor/chf >>> 1,03/04....yarın buraları test edile.....furgun günü....ganimet orada....![]()
ey ahali,
tirexlerden bir hediye....daha önce de bahsettik....:
eor/chf >>> 1,03/04....yarın buraları test edile.....furgun günü....ganimet orada....![]()
daha hiç birşey demiyorum.diyemiyorum.
sabret sabret sabret
çarşamba al 3 günde %20 zarar
hisseler evladiyelik oldu.bari yavrumuz rahat yaşasın.
bugünler geçer amma ömürdende ömür geçer.
herkese bol kazançlar
moralinizi bozmayın
sağlığınızdan olmayın.
......... borsasını takmayın kafaya
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Sn.Jelibon SP500 Long Poz İçin Tetikte bekliyorum Bugün gece Çin verileri sonrası Olumlu gelmesi halinde Yukarı hareketler başlar mı acaba Siz ne düşünüyorsunuz ?
İşlem Planım Çin verileri sonrası Olumlu olursa Long .
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Sp pyların [ı]tepki[/ı] vermesi için bugün veya önümüzde, 1161-64 üstünde kapanış yapmalı,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1.0823 üstü kalışa tepkiye sokar hem kendini hem heryeri,....bugün dji payını kullandı, crash çizgisini öptü, sp crash etti, dji tepkisine sp nin 1161-64 üstü kapanışı anlamlı olacak,........
Bir tepki gelecekse savunulacak yerler buraları,.....eş zamanlı,....bu değerlerin altı bitik, üstünde tepki var,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hey gidi günler..... ve derler ya : allahın sopası olmaz diye ....:
keyifli günlerde eur/chf > 1,3xxx larda dolaşır....pembe ruyalar...falan filan....yabancı forumda bir orta-uzun vadeli eur/usd tartışmasında euronun mazisi kısa olduğundan > swiss franc önerdim (analizlerde kullanmak için)...ve 5.dalganın hedefi olaraktan > 1,05 gösterdim (yuvarlatılmış hali)....aldığım tepkiyi anlatamam...buna sözler yetmez....
...bugün bi baksınlar bakim > 1,0620......![]()
4
1
E
Girdi
İs yas
Maksimum tahribat
2009 ayu rallisi bitmiştir
Jelibon
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
kötü oğlan rolünü oynamak istemem....ama paylaşmadan da edemem ...inşalla faidesini görenler olur...:
FED ten umut ışığı gelmezse ,3 vakte kadar > 44,335...buradan tepkiye oynanır derim....umarım direkt oraya çakılmayız...çok gaddarca olur....![]()
Hala 9-17 dip olacaktır
Jelibon
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu sertlikte
Elbet
Bir
3 dusus
Momentumun dow teori sattan sonra artısına dikkat
Dow teori yanılmaz
Jelibon
son kale > 10.916 < > 9.506 bandı......altı mokoko > eski simetri sembolü > 8.888....düşünmek bile istemiyorum...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri