Barda
Annadin papatya neymiş?
Jel.
Barda
Annadin papatya neymiş?
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Garantı 6.32 üstü long altı short tut
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
internet cacik
Papatya rules
Mıknatıs
bir papatya 7 temmuzdan beri
Bir sonraki papatyaya
16000
Direnç yok
Papatya yeter
Tek işlem yeter
Don dur hesabı kapat
Haha TV'de herkes tirim tirim
Titriyor 9-17 dip
HR ve joleli napar acep
En komigi teget bile geçmeyeceğ
10 numara merkez bankası
Devlet yalan merkez 10numara
1146, 1136 iki adet oew.
1167, 1176, 1187 yukardakiler.
Jelibon.
Altın cycle inversionda daha önce olasılığından bahsedildiği gibi grafı negatife sokmayarak
30 temmuz dan 15 veya 30 gün yukarı.
Jelibon.
111XX lehman yeresi, habire taciz var oraya.
Graf var ew var, alternetif 1 tepesi kırılmadıkça.
8-17 dibinin 1 e girip girmemesi önemli olur.
8-17 dibinden 3 ay yukarı hareket gelecektir.
Sorun ise tam gün veremiyorum çünkü iki ana tarih birbirine çok yakın.
Kolay iş basit 8-17 dip olacak, 11 kasımda tepe.
17 sinden sonra kapanış düşüğü devam ederse 17 sine göre bundan vazgeçerim.
Kapanış düşüğünü yapmadığımız gün güzel bir sarkmadan sonra toparlanma dibin günü ve işareti olacaktır.
Buraya dip 7 Temmuzda verildi ve sonrasında bradley ve papatya olarak verildi ve oldu.
Burdanda 11 Kasıma
PAPATYAYI GÖRECEĞİZ.
TEK ENGEL İKİ YAKIN TARİH.
AMA SORUN DEĞİL 8-17 DİPDİR. ÖNGÖRÜLMÜŞ DİPDİR.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri