Sayfa 747/1524 İlkİlk ... 2476476977377457467477487497577978471247 ... SonSon
18288 sonuçtan 8.953 ile 8.964 arası

Konu: Kanalizasyon

Teşekkür Teşekkür 
    281
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    887
    Toplam Teşekkür
    217 Yazısı Teşekkür aldı

TEMPUS DANIŞMANLIK ŞİRKETİ BAŞKAN YARDIMCISI GREG SALVAGGIO (WASHINGTON)

Mortgage'a dayalı tahvillerinin kredi notunu AAA olarak belirlemiş bir derecelendirme kuruluşunun, ABD'nin kredi notunu düşürmesini oldukça şaşırtıcı buluyorum. Kurumun tahmini, bütçe açığının 2 ile 3 trilyon dolar daha fazla olacağı yönündeydi. Hazine onları gerçek durum konusunda uyardı ancak yine de not indirimine gittiler.
    Analist olarak ben analizimde, bırakın 2 trilyon doları, 200 milyon dolarlık sapma dahi yapsam, meslektaşlarıma analizimin sağlıklı olduğunu söylemekte zorlanırım.Son üç yılda kötü bir geçmişe sahip olan kuruluşların riski bu denli artırabilme yeteneklerini oldukça sorunlu bir durum olarak görüyorum.

Kaynak.Djlinks

Evet spekülasyon olduğu açık...
    S&P değilmiydi Enrona AAA+ veren.
    Daha geçen aya kadar batmış Yunanistanın notu bizden daha yüksekti,,
    S&P nin itibar sicili bozuk...
    Hata S&P nin lisansının Enrondan sonra iptal edilmemesi oldu...
    Düşürecek idiysen ABD nin notunu 1929 da 1941 de 1980de 2008 de düşürecektin..
    Sıfırcı hoca Moodys geçen hafta notu korurken S&P nin düşürmesi spekülatif oldu.
    Şimdi fboda %100 nü yapmış iki günde %10 aşağı gelmiş bir piyasada iken yarından sonra reverse ihtimali çok yüksek..
    Akıntıyla hareket ederken dipte kalıpta boğulmayın...
    Her halükarda yarın sabahki feykten sonra 14.30 da ek long açıcam.
    Yeter be .Koskoca ustamıza üzüntüden balık et kılçık çizdirdi lavunyalar.
    Reverse is revenge

2. The Following 2 Users Say Thank You to ayuthaya For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

optis abi,
    aaaauuuuuuuuuuu..aaauuuuuuuuu...kötü haber şu kendüme : ekim vade goldların bir kısmını daha cuma günü çıkarak haftabaşı börtföydeki golditolarn %80 ini kapatmış oldum...vob30 u 71000 üzerinde görmenin dayanılmaz hafifliğine ve daily high diyarlarından ek şortlama düşüncesinin cazibesine dayanamadım optisss abiiii...anlık zevki datmin etmiş gibi görünsede bu aksiyon, gorkarım ki yakın gelecekte pişman edebülür...şimdi muhtemelen bu gece aauuu aauuu xauusd gapli yukarı açar..sonra? q3 fısıltıları kulaklarımıza ve çiğerlerimize düşer...eee..goldito yine yukarı..aaauuu aauuu...amma borsalar geçici yükseliş gösterebilir..yani manzara, gold'un one way ticket aldığı yönünde...amma porsalar ise dr.jeykıl la mister hyde arasında gidip gelebilir... O goldları savaş stoku olarak tutsak eyi olacaydı...yarın vob da barracudalar köpengbalıkları arasında vals etmeye çalışan volkanlı ne edücük bakalım... mengürücük
    BANGA mühim

4. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

İşte Old Buddy Old Gray Whistle Test grafım Fdjr/X30yvade (haftalık)...Mavi astebandlar yarın çoookk genişşşşşş (H-L) bir hareket olacak der Optiss Ab... Yani bir ayu olarak indiklere bakınca bu grafın ranacağını gördüğümü demek istiyorum..yani FDJ toparlarken bizim graşmaya devam edebileceğimizi söylüyor...Yani X30yvade nin, FDJ e göre underpirformınsı hızlanarak devam eder gibi geliyor opsi van kenobi abi..... FDJe göre boğasal pozlar almak acı verebilir mi optis abiii..
    Bu arada graftaki yeşiller, hormonlu veya hormonsuz bir raning triyengıl olabilir mi optis abüü....Eğer öyleyse; önümüzdeki haftanın herhangibir gününde gece FDJ çıktı diye, sabah VOB artı alıçırsa alayına şortlamak lazım mı optis abü....Muhtemelen graftaki ranan barların dip noktasında (yani vob un tepe noktasında) şortlamış oluruz mu abü....
    Konuyu EW Ceday Konseyine saygılarımla havale ederim...Ama dediğim gibi eğer öyleyse dedim tabi...TA bu, illüzyonu bol... All roads go to trader feelings...
    Hep regards,
    BANGA mühim

6. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Standart Serbest Ölçü Kan-Alisation

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    optis abi,
    aaaauuuuuuuuuuu..aaauuuuuuuuu...kötü haber şu kendüme : ekim vade goldların bir kısmını daha cuma günü çıkarak haftabaşı börtföydeki golditolarn %80 ini kapatmış oldum...vob30 u 71000 üzerinde görmenin dayanılmaz hafifliğine ve daily high diyarlarından ek şortlama düşüncesinin cazibesine dayanamadım optisss abiiii...anlık zevki datmin etmiş gibi görünsede bu aksiyon, gorkarım ki yakın gelecekte pişman edebülür...şimdi muhtemelen bu gece aauuu aauuu xauusd gapli yukarı açar..sonra? q3 fısıltıları kulaklarımıza ve çiğerlerimize düşer...eee..goldito yine yukarı..aaauuu aauuu...amma borsalar geçici yükseliş gösterebilir..yani manzara, gold'un one way ticket aldığı yönünde...amma porsalar ise dr.jeykıl la mister hyde arasında gidip gelebilir... O goldları savaş stoku olarak tutsak eyi olacaydı...yarın vob da barracudalar köpengbalıkları arasında vals etmeye çalışan volkanlı ne edücük bakalım... mengürücük

AAAUUUUUUU AUUUUUUUUUUUUU XXXAUUUUUUUUUU XAAAAUUUUUSSD....way** xauusd olti 1708...usdtry olti 1.76 ...yanarım yanarım vob30 da gısa açmak için bozdurduğum ekim vade golditolarıma yanarım... AHa da yazıyorum buraya, kalan 3-5 gontrat ekim vade goldlarımı ekime kadar satmayacağum..üwww.... Şimdi bozdurduğum golditolarla vob30 da gısa açtığımıza göre bugün vob30 da en az %4 düşmeliki, gönlüm müsterih kalsın....üwwww...

Bu arada herkese günaydın...Dün gecenin heyacanından olsa gerer, üşenmedim diğer forumları ziyaret ettim...Gözlemlerim;

1) Geçen hafta şort taşırken cuma günü flatingo yapanlar ve hatta longa dönenler önemli bir kitle...Ciddi zararlarla long pozisyon taşımaya devam edenler de önemli bir kitle.. Yazışmalardan anladığım kadarıyla kaşarlı Ayu olanlardan bile cuma günü poz kapatanlar var. Ortodoks bir şort kitle de mevcut...Diğer yandan flat veya long alanlarda sabah eksi gapta mal alıp, lyukarı tepkide ! satmayı pallıyor!!!! Manzara bu.... Ben dikkat derim...hemi de çok..

2) Haftasonu bazı forumlarda gördüğüm bir "asılsız" iddiadan da bahsetmek isterim.. Efenim geçen hafta ABD tahvillerinin faizleri ciddi düşmüş, not düşüşü hikayeymiş ve önemli değilmiş...Şimdi bu soruya hemen şu soruyla yanıt verelim "ABD ye gelerek tahvil faizlerini düşüren para acep uzaydan mı düştü yoksa diğer ülkelerden çıkan para mıdır"..Hep derim, kapitalizmin motoru ABD dir. ABD nezle olursa gerisi zatürre olur diye. Bazı arkadaşlar kırılan notun ABD nin sorunu olduğunu düşünmeye devam etsinler ama ben şöyle düşünüyorum "Notu kırılan ABD değil, bütün küresel sistemdir"..."Mevzu ABD de paketin çıkıp çıkmaması değil, mevzu ABD nin paketlik olması" gibi bu kez de "Mevzu ABD nin kırılan notu değil, geri kalanların g**üdür..." diyeyim

3) Bir başka iddiada, Altın neymiş ki, çıkışı tamamen spekülatifmiş, altını ekmekçiye versen almazmış, önce kuyumcuda bozdurmak gerekirmiş He valla, bu bakışla, nakit para dışınaki tüm varlıkları simitçi kabul etmediği için yandı gülüm keten helva Ağalar paşalar, Altın piyasasının dinamikleri çok karmaşık ve ahkam kesecek değilim ama görünen çok net iki şey a) Merkez Bankalarında eşşek yüküynen gold ve taze gold alımı var ...Bu kadar rezil gıymetsiz birşeye milyar tolarlar bağlamazlardı herhlda b) Altın ın tekniğinde (haftalık ve aylık) brakın çöküşü basit bir realizasyon için bile hiçbir işaret yok...

4) Zaman çoğunluğun dediğinin tersini yapma günüdür
    5) Başkı asılsız olma ihtimali yüksek iddialar a) SP olayını önceden öğrenenler ucuzdan mal almak için düşürmüş dow u b) Efenim Cumhuriyetciler Obama ya şantaj etmek için yaptırtmışlar bunu....
    Gülelim geçelim...

Sonuç,
    Heçen hafta abd paketinin çıkması haberinden hemen sonra bir graf koymuştum..Borsa önümüzdeki 4-5 gününün seyrini bugün belirleyecek diye.. Sayaç bugün doluyor.. Artık, karar verilecek tek nokta "IMKB deki hareket yabancının çıkışının kalıcı sinyali miydi yoksa çıkıyorlar mı? Eğer çıkıyorlarsa, FDJ bilmem kaç artıda olsa buranın eksilerde yüzmesi normal olacaktır.(Bakınız yukarıdaki fdjr/x30yvade (haftalık) grafı.)..Eğer IMKB den çıkıyorlarsa sayaç çalışmaya devam eder ve her tepkiyi satış fırsatı olarak kullanırlar...Bunu bugün izleyerek anlayacağız..Çok çalkalarlar, sistemleri de histemleri de öperler diye düşünüyorum..DEDİKLERİM ASLA VE ASLA BÜYÜK ÇÖKÜŞ OLACAK GRAŞACAĞIZ DİYE ANLAŞILMASIN..Sonuçta tüm yollar trader feelings e çıkar...

Herkese bol şans...
    BANGA mühim

8. The Following 4 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

Asti satmayacaktın o vgoldları Vobda YYŞD 75100 den
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

10. The Following 2 Users Say Thank You to a.kaya For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür

tüh be benden önce yazmışın ben yazarken yokti

12. The Following User Says Thank You to a.kaya For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür

ya o kadar dedim cuma dan vgold longlayım diye ufff şimdi alabilrsen al bakalım

14. The Following 2 Users Say Thank You to a.kaya For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür

Standart Vgold günlük

GELDE KIZMA KENDİNE

16. The Following 2 Users Say Thank You to a.kaya For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Ula tüh...benim şu oltalarım ne zaman tutacak yaw...heheh...65000 e şort kavırma gönderdiydim..gelemdi doğal olarak..emir iptal....65000 den almayan akşama 64000 den alır hacı....bilemiyom yani..ritüelin guralı bu
    BANGA mühim

18. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür

Astipatron 10 000 puan lazımdı demi sana 75-65 aha da 10 binnnn

20. The Following 2 Users Say Thank You to a.kaya For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

525 den alınna uzlşama karıyla 775 den şort piramit yapmak mantıklı mıdır...300 puan aşşa gapatırız yaw... yaaw yok gayatron girme kanıma...bugün piramit yok
    BANGA mühim

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür

doalr 1,75 kıramayacak gibime geliyor ondan dolayıda shortu kapamayı düşünüyorum.hedef gerçekleşti sayılır 65*** gördü de oradan kapayamadık henüz bakalım spot nasıl açılacak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri