Ben yukarı dedim ya bakalım bu saatten sonra boşluk falan doldurmaya kalkmasak iyidir, yorumculuğunda suyunu çıkarttı bunlarsaygılar.
Ben yukarı dedim ya bakalım bu saatten sonra boşluk falan doldurmaya kalkmasak iyidir, yorumculuğunda suyunu çıkarttı bunlarsaygılar.
vob seans saatlerini uzatacaklarına bu utanmazlığa bir son verseler daha hayırlı olur... birilerinin taşeronluğuyla bir güzel soyuyorlar vatandaşları !
bu vob çok uzun ömürlü olmaz.....
herkes anladığını anlatsın bakalım![]()
ben şunu anladım. bunlar insan evladı değil![]()
DSIyı mahallenin delisi ilan ediyorum izninizle. OPUS gibi efendi olsa biraz...
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
cok kotu seans
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kara para aklama hikayesi de bana göre tam bir finans efsanesidir, saçmalıktan başka bişey değil, eğer kara parası varsa adamın tutup bunu aklamaya çalışmak için göbeğini çatlatmasına gerek yok ki? Buralarda ali cengizede gerek yok, kim hesap soracak kim denetleyecek, koy bankaya al fazini yat, hesap soran mı var sanıyorsunuz? gülerim.
Sanıyorum bu saçmalıkta bir haber etkisi var, kokusu çıkar kısa süre sonra...
Yukarıya pek umut kalmadı.
teknik ne diyorsa o esas alınmalı , mac başından beri uyumsuzdu.
5 dk. lıkta şimdide pozitif uyumsuzluk oluştu.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri