Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bakın bir olay var.
Eskiden farklı olan.
Dolar. Usd endeksi.
Adamların bunu son zamanlarda düşük tutması gelişmektekilerin merkez bankasında önlem demek.
Bu yeni birşey.
Dolar artar maerika endeks düşer, ama gelişmektekilerin merkez bankasını rahatlaıyor bu.
Yeni denklem bu.
Ancak sürekli böylemi olur bilmem, bu endekslerdeki gün ayrışmaları bu yüzden bence.
Daha derin bakarsakta gün ayrışması yok 7 Temmuz hala tepe, sonraki tarihte daha gelmedi.
1-8 arası, 8 ve 17.
Fakat TR eyi öncü oldu bu sıpaya 3-5 seferdir önce ve şiddetli gidip onu yanımıza çekiyor. Hatta kendi gibi spyide iki dib arasına soktu.
Bakın bunların hepsinde geniş bir range var uzun zamandır var bu.
PİYASALARDAKİ ANA YÖN BU RANGEDEN ÇIKIŞ YÖNÜDÜR. BAKIN HER GRAFTA VAR BU RANGE.
HUİ DAHİL.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Evet şimdi 7 Temmuz tepesinden öncesi yavaş sonrası hızlı(tam tersi trden, sonuç aynı, süper uyum var) önceden verilen tarihlere geldik.
Hata yaptım Jelibonu bırakıp Bradleye bakmak hataydı, gerçi farketmez tarihlerde olabileceği zaten anlatmıştım, hata nereden geliyor vixi tam bradleyde dışarı atması.
Şimdi bu dönemde 7 temmuzdan önce 7 temmuza tepe dedik.
Ve sonraki tarihlerin ay sonu ay başında olduğunuda.
Burada denilen oldu.
Şimdi nereye geldik.
Bana bakmayın özellikle vobcular bakmayın bana.
Ben korkardım bu tarih tepe olsa.
Tarih bariz dibe geliyor.
Ve aşırı göstergelerle. Vix yanıt vermiyor, full stoc. aşırı satta bir sürü uyumsuzluk var.
Tarihteki ihtiamller şunlar.
Açık net 11 Kasıma tek trend olacak.
Mesele 11 Kasıma tek trend hangi tarihte başlayacak?
3 aday var.
1-8 Ağustos arasında herhangibir gün.
8 Ağustos.
17 Ağustos.
Diğer mesele 11 Kasıma tek trend olacakta yön ne olacak?
İki şekil olabilir.
Şimdi dip 1-8-17 arasında herhengibir tarihte gelirse 11 kasıma yükselecek.
İki ana tarih 8 ve 17 tek tarih olarak çalışıp sonraki ana tarihe 11 kasıma yükselecek.
Diğerinde 1-8 arası dip, 17 tepe, 11 kasım dip.
Diyorum şunlar bir bitsin hele tepedeyse short, dipdeyse long.
Ben biraz dolanayım, şuna dikkat edin dün kapanış 1261 eksi 7, 1254.
Eski iki dip 1249 ve 1258. Bu dip ikisinin tam arasında şu an. O halde 1249 kırılacakmı bakacağız ilk, kırılmadan yukarı dönebilir.
Dow yine iki dip arasında 115XX önceki ve 128XX arasında.
Geçen hafta nerden döndü TR? 58000 ilk dip 59800 ikinci dip, son dip 584XX.
Uyuyormu? Uyuyor.
Şimdi bir öküz hemen dönüş ve 17 tepeden korkar.
Bir ayu ise düştükçe korkar 1-8-17 tek tarih dipden korkar.
Jelibon korkmuyor 21 puan zararı yedi pozisyonu yok niye korksunki? 11 trade günü bir an evvel bitsede önümüzü görsek diyor.
İyi haftasonları.
Jelibon.
oewler
1222, 1240.
1261, 1291, 1303, 1313.
1261 -7 1254.
Olay kapanış bazında 1261 sınırlarının kaybedilip kaybedilmemesidir.
Jelibon.
Altında bir çarşambaya daha tepeleme geldik.
1672-1675 kritik yeredir.
Cycleçalışacaksa artık bugünden sonra artmaması lazım.
Çalışmayacaksa ay ortasına hatta ay sonuna yükselecek.
Ya tepedeyiz, ya 12-27 gün unutun düşüşü.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri