hala 1.600 zarardayım ya var ya ben bu 1.600 u 300-500 puanlarla ne zorluklarla yaptın lanet olsun sana pala emege hic saygın yok
hala 1.600 zarardayım ya var ya ben bu 1.600 u 300-500 puanlarla ne zorluklarla yaptın lanet olsun sana pala emege hic saygın yok
Tepki halen devam ediyor, 73588 short için referans, daha önce deyil, niye tepki devam ediyor çünkü, boğa ciziktirmeside 736xx de işte örtüşüyorlar,...
Birde şu kalın grafa yorum gelmedi, sayın serkeklik madem istedin bir yorumla o grafı,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Gandi hocam tepkinin nereye kadar gidecegini dusunuyorsunuz
Her gün saat 17:00 de arbede başlıyor
denizcim şimdi ben bir şey derim, şu anda yanlış olur, çünkü ortaya geldiler, .....ama sabah 74250 leri işaret ettim, 74550 gördü,....5 lik graftan naklen çıkşı verdim cümleye, bunun öncesinde ise grafın mealini açıkladım,....
Genel olarak shorttayız bunu diyebilirim,....75175 üstüne yol almadan shorttan çıkamaz py bunu diyebilirim,....tepkideyiz halen bunu söyleyebilirim,....belki son bir atak olabilir bunu söyleyebilirim, ama belki olur,....kendim SHORT İÇİN 74775 i kestirdim gözüme, ama ahval ve şeraitte önemli,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ortalama 74891 den geçiyor şu sıralar,....bu ortalama sizi bizi tokatladıkları ortalama, yani oraya ilk temaslar olsa bile hemen geçmez orayı,.....
Son vrajda 75000 üstü gelsin pala
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
indi hocam ne demek cok tesekkur ederim daha onceleri de dedigim gibi ısık oluyor yorumlarınız ha hem yorum isteyip hemde bak bole dedin oldu demek buyuk terbiyesizlik olur sonucta son kararı herkes kendi veriyor velevki ole biri varsa zır cahildir ve hakkı kotektir onun nitekim sabah sizin yorumunuzla tepkiyi beklemeyi karar verdim ve belirttigim zararın yarısını azalttık lutfen yorumlarınızı esirgemeyin son karar herkesin kendisinindir.Elinize ve emeginize saglık.Valla cok ise yarıyor hele bu ters durumlarda acayip sagolun
şunu yapar bekler, ortalama ayağına gelsin, niye millete şans tanısın deyilmi, mesala 5 dk lar ilerledikçe ortalamada düşer, o da bir ileri iki geri takılır, bu ortalama gelince millet bir tuhaf olaur, shotlar, longlar taraf olur, genel yön bellidir ağada kafasında biçimlidir, geriye fakeleri kalır, çünkü pozisyonculara trene binmeye hazırdır tekrar,
dün dedikki, agresif bir düşüş shortuda longuda rahatlatır dedik, bakın bu gün şiiir gibi yazıyorum ben,...long zarraa eder rahatlar, short kara eder rahatlar, sonra birisi zora düştüğü için kaybeder, diğeri aşırı rahatladığı için,...
Kasa ise kazanır, kasa dışarıya para vermez verirse batar,.....kasa her zamn sizin paranızıda kendi parası bilir ve beller, hep borç verdiğini düşünür, işte bu borcu alanlar şansını iyi kullanırsa kasayı soyar,....
Kasa bu soyguncuyu er yada geç yine yakalr ve içeri tıkar, yani parasını geri alır,.....
Ort 74869,...
73900 shortladık aşağıya döner diye tekrar ebemizi hallettiler. Ne biçim piuyasa bu kardeşim...
Bu gün kapanışı 75 üstü yaparsak sonraki düşüşler alım fırsatı olur artık
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri