ATHLON Nickli Üyeden Alıntı hacıex ın mısırda paşa olan yakını mı varmış yoksaaaaa!!!) 400'den revers olan PAŞA sen miydin , Ath-long?
En az 3 HİSSE...
ATHLON Nickli Üyeden Alıntı hacıex ın mısırda paşa olan yakını mı varmış yoksaaaaa!!!) excali Nickli Üyeden Alıntı Ne şamata yapıyon??. Bir dahaki sefer "HAYIRLI SABAHLAR" derim Yok..Banka yönetim Kurulunda olan bir Paşa babası varmış öyle yada böyle bangacı yani...
BANGA mühim
Astatin Nickli Üyeden Alıntı Yok..Banka yönetim Kurulunda olan bir Paşa babası varmış öyle yada böyle bangacı yani... Sen kedilerin saat kaçta yatıp kalktııını nerden biliyon? Miço konuşsaa neyse...
excali Nickli Üyeden Alıntı 400'den revers olan PAŞA sen miydin , Ath-long? nerdeee...uydum hazır astatine,bastım sorta..bekliorum..uwwww)
--Eksiklik Kendi Özümde--
ATHLON Nickli Üyeden Alıntı nerdeee...uydum hazır astatine,bastım sorta..bekliorum..uwwww) Nasıl , patrons, Tabanı beğendin mi??
ATHLON Nickli Üyeden Alıntı nerdeee...uydum hazır astatine,bastım sorta..bekliorum..uwwww) Path-long ehmmm..çok gıllanıyorum..ya bugün bir rüya ise
kısalar stop...beenmedim..
ATHLON Nickli Üyeden Alıntı kısalar stop...beenmedim.. ayem kıllanıyoring too
ATHLON Nickli Üyeden Alıntı kısalar stop...beenmedim.. Bıyrııın....
74.5'ler benim için pivot (bugün için)
excali Nickli Üyeden Alıntı 74.5'ler benim için pivot (bugün için) kaç tane onlar?
Astatin Nickli Üyeden Alıntı kaç tane onlar? Sen kaç tane istiyosun??
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri