Konu mbm tarafından (24.09.08 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Perşembe Cuma çok sıkıcı piyasa olabilir yurtdışında ciddi hareket olmazsa. İşlem yapmayı düşünmüyorum fakat piyasayı izlemeye devam edeceğim.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
iki gündür 34700 e değildiği anda tepki geliyor. battan çıkılması için 36000 hacimli geçilmeli.
24.09.2008 15:13:25 *buffet, "kongre'nin Rasyonel Hareket Edeceğine Inanıyorum"
24.09.2008 15:14:43 *buffet, "paulson'un Para Piyasası Sigorta Fikri Güzel"
24.09.2008 15:15:03 *buffett,"piyasa Tehlikeli Durumda Kalmaya Devam Ediyor"-cnbc-e
24.09.2008 15:15:43 *buffet, "piyasa, Bu Haftaki Gibi Ortamda Bir Hafta Daha Ayakta Duramaz"
24.09.2008 15:16:38 *buffet, "paulson'un Planına Tepkileri Anlıyorum Ancak, Harekete Geçilmesine Ihtiyaç Var
24.09.2008 15:17:54 *buffet, "hükümet, Zehirli Varlıkları Satın Alarak Kar Etmeyi Beklemeli"
24.09.2008 15:18:40 *buffet, "paulson'un Planı Kesinlikle Gerekli"
24.09.2008 15:19:39 *buffet, "finansal Kriz Herkesin Problemi, Sadece Wall Street'in Değil"
24.09.2008 15:20:42 *buffet, "kongre'nin Eninde Sonunda Kurtarma Paketini Geçireceğini Düşünüyorum"
24.09.2008 15:21:28 *buffet, "berkshire'in Aıg'in Varlıkları Ile Ilgilenmeye Devam Etmesi Muhtemel"
24.09.2008 15:22:23 *buffet, "hazine Bakanlığı Için Paulson'dan Daha Iyi Birini Bulamazsınız"
24.09.2008 15:27:01 *buffet, "abd Ekonomisi Uzun Vadede Güçlenecek"
Piyasa resimdeki hali aldı ya
![]()
5 dakk 15 dakk terkar long signal dondu
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
[QUOTE=Nohamura;36674]Piyasa resimdeki hali aldı ya
Güzel.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok güzelmiş ya..
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri