Sayfa 1368/3619 İlkİlk ... 3688681268131813581366136713681369137013781418146818682368 ... SonSon
43419 sonuçtan 16.405 ile 16.416 arası

Konu: Jelibonca...

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Ara yok tak tak Jelibon farkı.

62500 altında günlerdir çağırıyorum 60700-60900'ü.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

2. 13 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Papatyaya güvenen 7 Temmuzdan beri 13 gündür 79XXX shortta.

4200 puan üzerinde oturuyor. Öncesinde 7 temmuza 60700 den imkb 100, 644XX, 3700 imkb puanı.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

4. 14 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple 318 long.

Hedef 410.

Jelibon.

Yorumsuz.

Jelibon.
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    • Dosya tipi: png alle.png (69.4 KB (Kilobyte), 123 views)

6. 12 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.953
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.968
    Toplam Teşekkür
    504 Yazısı Teşekkür aldı

Bu topiğin sıkı altın-gümüş takipçilerine soru?

Burada 40 defa yazılan bir sebepden bu iki enstrüman haftalık dirençden geri çekiliyor.

Bu sebep nedir? Tv hikayesi değil bahsedilen.

Jelibon.
    Sn jelibon yanlış olabilir short pozisyonların artırılmasından dolayı olabilirmi ?

8. 6 Kullanıcı turkishmojo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı turkishmojo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn jelibon yanlış olabilir short pozisyonların artırılmasından dolayı olabilirmi ?
    Vade sonu geri çekilmesi.

Şimdi 15-30 aydan iyi olsada yülseliş ardına vade sonuna yaklaşırken geri çeklime.

Elbet alım fırsatı.

Birde şu konu hep dikkatte.

3 gün 2 gün olayı.

Pazertesi, salı, çarşamba yukarı ise perşembe, cuma aşağı.

Bu hafta tersi şimdilik.

Çarşamba hep en kritik gün. genelde dönüş günü aşağıdan veya yukarıdan.

Gümüş 39.80 direnç.

Jelibon.

10. 13 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

1595 -1604

altının direnci.

Jelibon.

12. 12 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Evet bugün elbet önemli bir gün değildi, çünkü dün 90 lık alım günüydü.

Arkası yatay eksi karışık kapanış olacaktı, olacak.

Yarın daha önemli.

İyi geceler.

Grafı Sevgili Ordi yollamış saolsun hazırlayıp asayım birazdan.

Jelibon.

14. 13 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Sp Sayım.

Simetrik üçgen senaryo.

Contracting Triangle bir devam patternidir.

Beklenilen e nin de 3 dalga olacağı. a aşağı 1296 da bitti, b yukarı ardına c aşağı ile e ve 4 biter 5 yukarı sonbahara aylarca ralliler.

e truncate yani kısa kalma durumu olabilir burada, üçgenden çıktığı anda evlenmek gerekir kendisiyle.

Jelibon.
    Ekli Resimler Ekli Resimler

16. 12 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Apple rolls out new macs, shares set record

The new MacBook Air in an image courtesy of Apple. REUTERS/Handout
    On Wednesday July 20, 2011, 2:48 pm
    By Poornima Gupta

SAN FRANCISCO (Reuters) - Apple Inc shares flirted with a record $400 on Wednesday, a day after the world's most valuable technology company posted blockbuster results and triggered a spate of brokerage upgrades.

The stock set a lifetime high as a new $999 MacBook Air and $599 "Mac mini" go on sale, the latter rivaling some of the cheaper offerings from Dell Inc or Hewlett-Packard Co.

Apple's stock climbed 3.3 percent to $389.18, bringing the makers of the iPhone and iPad within shouting distance of Exxon Mobil's market value of more than $400 billion despite the oil and gas producer raking in more than four times Apple's annual revenue.

In coming months, Apple is expected to roll out a new iPhone, which is likely to give the world's most valuable technology company another shot in the arm and offer a challenge to rivals such as Google Inc and Research in Motion.

The new phone could also propel Apple to leap past Exxon.

"We expect Apple will become the largest market cap company on the planet when the stock hits approximately $445 which is only about 13 percent away from aftermarket levels," said Gleacher & Co analyst Brian Marshall, adding that this is based on the assumption that Exxon shares remain flat.

Apple shares rose to a high of $405 in after-hours trading on Tuesday after iPhone sales and strong Asian business helped Apple's quarterly results beat Wall Street's expectations. Sales of its iconic products far outpaced forecasts, helping drive a near doubling of revenue in the fiscal third quarter.

"China is showing phenomenal strength for Apple and was up six-fold," Wells Fargo analyst Jason Maynard said. "This remains a huge opportunity for Apple and, in our view, is a major differentiator for the company. Apple has been able to successfully monetize China where competitors have been challenged."

RESET BUTTON

Bank of America Merrill Lynch and Wells Fargo raised their estimates on Apple's yearly earnings by 10 and 13 percent. Caris & Co raised their price target to $600 from $500, while Brigantine Advisors raised their target on the stock to $450 from $400.

"We find Apple's valuation compelling, particularly based on the upside potential from revenue and earnings growth in the Mac/PC and iPhone segments and from gross margins," Bank of America Merrill Lynch said in a note to clients.

Apple moved 20.34 million iPhones during the quarter, which analysts say helped it vault past Nokia and Samsung Electronics to become the world's biggest smartphone maker.

While iPhones remain the flagship device, the company touted its new line of Intel-powered Macs on Wednesday and the latest version of its operating software, the multi-touch enabled Mac OS X Lion.

Mac shipments have helped Apple make the top-three among PC vendors in the United States, the first time it has done so in years, according to research firm Gartner.

Analysts worry that the success of the iPad will take away from not just Microsoft Windows PC sales, but also Apple's Mac business, something the company dismisses.

"It's taking away from the PC. When we surveyed people who buy iPads, more of them were choosing it instead of a computer," marketing chief Phil Schiller told Reuters.

"More are choosing it instead of a Windows computer than choosing it instead of a Mac."

(Additional reporting by Jennifer Saba in New York, writing by Edwin Chan)

18. 9 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Apple rolls out new macs, shares set record

The new MacBook Air in an image courtesy of Apple. REUTERS/Handout
    On Wednesday July 20, 2011, 2:48 pm
    By Poornima Gupta

SAN FRANCISCO (Reuters) - Apple Inc shares flirted with a record $400 on Wednesday, a day after the world's most valuable technology company posted blockbuster results and triggered a spate of brokerage upgrades.

The stock set a lifetime high as a new $999 MacBook Air and $599 "Mac mini" go on sale, the latter rivaling some of the cheaper offerings from Dell Inc or Hewlett-Packard Co.

Apple's stock climbed 3.3 percent to $389.18, bringing the makers of the iPhone and iPad within shouting distance of Exxon Mobil's market value of more than $400 billion despite the oil and gas producer raking in more than four times Apple's annual revenue.

In coming months, Apple is expected to roll out a new iPhone, which is likely to give the world's most valuable technology company another shot in the arm and offer a challenge to rivals such as Google Inc and Research in Motion.

The new phone could also propel Apple to leap past Exxon.

"We expect Apple will become the largest market cap company on the planet when the stock hits approximately $445 which is only about 13 percent away from aftermarket levels," said Gleacher & Co analyst Brian Marshall, adding that this is based on the assumption that Exxon shares remain flat.

Apple shares rose to a high of $405 in after-hours trading on Tuesday after iPhone sales and strong Asian business helped Apple's quarterly results beat Wall Street's expectations. Sales of its iconic products far outpaced forecasts, helping drive a near doubling of revenue in the fiscal third quarter.

"China is showing phenomenal strength for Apple and was up six-fold," Wells Fargo analyst Jason Maynard said. "This remains a huge opportunity for Apple and, in our view, is a major differentiator for the company. Apple has been able to successfully monetize China where competitors have been challenged."

RESET BUTTON

Bank of America Merrill Lynch and Wells Fargo raised their estimates on Apple's yearly earnings by 10 and 13 percent. Caris & Co raised their price target to $600 from $500, while Brigantine Advisors raised their target on the stock to $450 from $400.

"We find Apple's valuation compelling, particularly based on the upside potential from revenue and earnings growth in the Mac/PC and iPhone segments and from gross margins," Bank of America Merrill Lynch said in a note to clients.

Apple moved 20.34 million iPhones during the quarter, which analysts say helped it vault past Nokia and Samsung Electronics to become the world's biggest smartphone maker.

While iPhones remain the flagship device, the company touted its new line of Intel-powered Macs on Wednesday and the latest version of its operating software, the multi-touch enabled Mac OS X Lion.

Mac shipments have helped Apple make the top-three among PC vendors in the United States, the first time it has done so in years, according to research firm Gartner.

Analysts worry that the success of the iPad will take away from not just Microsoft Windows PC sales, but also Apple's Mac business, something the company dismisses.

"It's taking away from the PC. When we surveyed people who buy iPads, more of them were choosing it instead of a computer," marketing chief Phil Schiller told Reuters.

"More are choosing it instead of a Windows computer than choosing it instead of a Mac."

(Additional reporting by Jennifer Saba in New York, writing by Edwin Chan)

Gayhan nerde, Almanca tercüme etse, 240 dan %70 e dayandı amcam dünyanın en büyük şirketi çöküşçüler arasında. Bedava parlıyordu.

İyi geceler.

Jelibon.

20. 10 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

1318, 1327 ve 1331 pozdan çıkış yerelerimdir.

Jelibon.
    1330.50. Güzel.

Evet ters kalınan bir pozdan alın akıyla çıktık.

Sen git tarihi bul vixi bul long kaarı al sonra yine long ol.

Gerçi talihsizlik oldu orada hem short hem long taktiği gaplerle hırpaladı amcam.

Yine de kaar var elbette.

Bunu çizdik rotasını anlattık.

7 Temmuz dedik, 29-30 Temmuz dedik.

7 Temmuzu tepeye koyduk, 29-30 uda dibe.

Şimdi ewde görüldüğü üzere e nin bitişine denk gelecek büyük ihtimal.

O tarihe vixdede bb dışı olursa yemede yanına yat olur bu iş.

13 haz.haf.-7 tem yukarısı okey.

7 temmuz-ay sonu aşağısı okey.

Hatta son tepkide 12300-12600 okey.

Bakalım aşağıdaki oewler kritik olur.

1313-1303-1291.

Tekarar unutmayın dow ve nasdaq hala daha sp ile aynı sayımda değil, tr hiç değil. İlk ikisinde 3 dalga yukarı, 4, 1 i kesmemiş halde(ortada 4,1 falan yok esasında anlaşılması için), spde kesmiş halde, trde tek dalga var ortada zaten.

Unutmayalım ay sonuna bu sp ya dip gelecek ya tepe. %96 dip, %4 tepe.

%4 neden? Nasdaq ve dow sayım ayrışmasına tarafımdan verilen şansdır bu.

Bu tarih yakınlaşması yine geriyor beni, 7 trade günü ortalıktan kaybolsam iyidir.

Bu piyasa borç tavan olayını beklemektedir. Buda 29-30 Temmuz eksi artılarda olacaktır. Tarihler eksi artıdır her zaman. BORÇ TAVAN OLAYI YERİNE BAŞKA BİRŞEYDE OLABİLİR ELBET.

Fibo tarih analizinde dönüş 5 gün erken oldu diyelim, 1 ay sonra bunun hiçbir önemi yoktur. Aynı ho gibi geç 10 gün hoyu dön kır, 1 ay sonra bakarsın ne dersin? Geçememiş.

Tarihte öyle hatırlayın 4 ay soluksuz yükselen sp yükselişi eylül 2010-ocak 2011 2 eylül yerine 26 ağustosta geldi, at yarışı spikeri olduk o arada, 4 ay yükselince jokey olduk, şimdi at sahibi olma zamanı.

Şimdide tarih her zaman eksi artı 29-30 temmuz eksi artı.

7 Temmuz ne yapmıştı? Tam yapmıştı.

Jelibon.

22. 11 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

oewler-1313-1303-1291-1261.
    oewler-1363-1372.

oewlerin yanında yarın için
    1319 kritiktir. Altında oewler.
    Yukarıda 1331, 1344.

İlk aşama 1319 altı üstü.

Jelibon.

24. 9 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Yer imleri

Yer imleri