ver taban ver tabana **.....ayu camiasının gazası mübarek olsun..teprikler
ver taban ver tabana **.....ayu camiasının gazası mübarek olsun..teprikler
BANGA mühim
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
cümleten iyi akşamlar patronlar..
dow 12178 kapatsak yeterli kanaatimce....
makro neden mi yok? nassı yok....Bak ispanya ne demiş diğer avrupa ülkelerine "allloo..stres testinde çakan banka sayısı en yüksek ülke benim, ama şunu hatırlatayım ki siz benim gibi tüm bangalarınızı teste sokmadınız, sadece sağlam atlarınızı soktunuz..ayboluyo, çürükler sizde çürük namı bizde kaldı ne işşşş""". hehehehe..
günün golden hint i buydu kanaatimce..golden hit i ise şort açmak....golden hin i ise her yukarı tepkide şort açanlar...ayrıca gold da baya bi golden dı yani...way..1605 tolar olmuş
BANGA mühim
Astipatron bakıyorumda artık kimse sistem lerini eklemiyor foruma.Ne iş ustad bi gelek dedik ama baktım son durumda sistemler harbiden haşat olmuşlarben ayrıldıktan sonra ,sanırım perşembe günü geleceğim vob a ancak sistemsiz nasıl işlem yapacağım bilemiyorum.Saraylı ustad ın NK sini kullanarak mı yapsam diyorum ama nedense 15 lik değil de 5 lik grafikle işlem yapmak istiyorum bu sefer.Bu arada bu 4-5 ay içinde değişik bi şeyler oldumu acaba
5 lik sistem ile 300 -500 puan kazansam kardır.Bu arada teminatlar hala 800 de mi
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
hoşgeldin svg. kaya,
ben veriyorum sistemi yaw,beni adamdan saymıyomusun yaw,
Sistemsiz işlem yapma,
Bilirim diye dayatma,
Nalıncı keserli kesersiz,
Sap ol bir baltaya..
4-5 ayda değişik bişi olmadı,batan yine battı,
teminatlar ise 800 devam...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
hoşbulduk Saraylı usta, est.hocam ne demek o duymamış olayım sizin yeriniz ayrı Saraylı hocam.Ancak Asti patron da sevdiğim arkadaşlardan biri ya önce ona sorayım dedim ,Aşağıdaki 4 lük mükemmel![]()
Bu arada hala 5 lik sistem ilemi işlem yapıyorsunuz hani şu bi zamanlar ETR vardı kv ve ov ema lar ile o benim hoşuma gitmişti doğrusu.ama bu da ok falan yok da gözlemleyerek pozisyon açılıyordu bunu sistem tester haline getirebilsek süper olurdu demi
Teşekkürler
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
godzilla bu gecede pas geçti galiba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri